Petite Filet Mignon (180g)

Petite Filet Mignon (180g)
SKU B106a
Contents 180g
unit price ¥1,494 / per 100g
24 Review(s)
¥2,690
OR

Labeling Information

country of origin One of the following countries:
(Country of origin will be specified on the product package.)
Australia
New Zealand
ingredients Beef
PACKAGING AND HANDLING Keep Frozen at -18 degrees C

Allergens contained in this product (7 ingredients)

Egg Milk Wheat Nut Buckwheat Shrimp Crab
- - - - - - -

Those with '○' are included.

 

DESCRIPTION

The premier steak cut, also called the "Chateaubriand", but we don't call it that because that's too hard to spell. All you need to know is that the filet is the most tender steak you can get and this one is cut super thick so it stands up and says “Hellooooo” on your plate.


For smaller appetites, this “lady size” steak (180g) is good for any sized lady. 
If you have a bigger appetite, you might also check out our 250g Filet Mignon! 

SERVING SUGGESTION

All you need is a sprinkle of salt and pepper on both sides of the steak. Rub it in with your fingers and let the meat rest at room temperature for about 20 minutes. 


You can cook the Filet Mignon with olive oil in a skillet and then throw it in your oven for some extra juiciness. 


As for the time, shortly sear the raw steak in a pan on each side to create a nice crust on the outside. As the meat continues to simmer inside, you can wrap it in aluminum foil, put it in your pre-heated oven and let it cook at about 180 degrees Celsius. Depending on your device and preferred doneness, cooking times may differ so you may consider using a meat thermometer for perfect results. 


We would always recommend medium rare for our beef products! It just tastes best like that, without a doubt.


After removing the Fillet from your oven, you should let it rest for a few minutes before serving - done! 

IN DEPTH

Our recommended selection for people who are looking for grass-fed beef and grass-fed steaks and grass-fed grass. High red meat to fat ratio, less total fat, more heart-healthy omega-3 fatty acids, more antioxidant vitamins, such as vitamin E. 

Thawing

The thawing time depends on many factors such as size, weight, packaging, and type of meat. Please refer to our thawing chart ≫here≪



Review of this item

美味しくて何度もリピート

balibali 4/22/2023
日曜日のランチメニューです。さいころステーキに切って、ステーキ皿でパパっと焼いています。柔らかくてとっても美味しいです。小さいと焼きやすく、最後にバターを少しのせて、食卓へ。フランスパンのガーリックバター焼きとサラダとビールで幸せ!!

Excellent taste, better than restaurants!

Sebastian 4/14/2023
Great quality meat, impressive how well it taste, specially when made it on an cast iron pan, nothing to envy to any restaurant, love this meat!

Great!

Godot51 2/20/2023
I love a filet steak over all others and these are great.

おすすめです

毛蟹 2/13/2023
昨今の社会情勢の影響から、海外出張が極端に少なくなり、これに伴い、赤肉のステーキを食べる機会も激減。
近所の肉屋では、中々ヒレ肉が売っていなく、探していたところにこの商品を発見。
柔らかく、味わい深い良いお肉だと思います。
お肉を焼く際は必ず、説明書通りに焼いた方が美味しく頂けますよ。

Delicious

Lloyd 2/10/2023
Love these. I buy them over and over again and never tire of them.

柔らかくて美味い

ひろ 2/9/2023
予想以上に美味しかったのでリピートします

美味しかった!

マッスルの素 2/8/2023
柔らかくてジューシーで美味しかったです。

柔らかい

ふくちゃん 2/5/2023
想像以上に柔らかいお肉でとても美味しく頂きました。主人も喜んでくれたのでリピートしました。

お勧めお肉

はなちゃん 1/26/2023
このボリュームでこのコスパ!!
素晴らしいコスパです。
我が家では、このまま焼いて、フォークもナイフも使わず、この大きさのまま かぶり付きます。フィレですので、柔らかくて、食べた感倍増。満足、満腹です。

大満足

さくら 1/20/2023
お正月に使わせて頂きました。
みんな喜んでもらえて嬉しかったです。
お肉も柔らかくてとても美味しかったです。

満足しましま。

れい 8/24/2022
ヒレ肉を購入しましたが、この価格でこのクオリティーなら満足です。
国産牛の様なサシはありませんが、赤身の美味しいヒレでした。

美味い

ジン 3/6/2022
解凍後粉砕塩をまぶして寝かせます。
お肉が柔らかく、牛特有な臭みもなく、大変柔らかく、美味しいです。

赤身!

Benny 9/8/2021
40%オフということで他のお肉と共に購入。
頼んだ翌日着。早くてびっくり。
届いてすぐ流水解凍。
下拵えをしようと思ったのですがほぼ必要なさそうなくらい柔らかい。厚いお肉だったので念のため少し繊維を断ちましたが、必要なかったかも。

味は健康的な赤身のあっさりしたお肉。油っぽさはなく柔らかくジューシー。
この部位はお値段ちょっと高めなので、割引の時にまた買おうかな。安くなっててラッキーでした。他のお肉も楽しみです。

美味しい

ふとも 7/28/2021
両面に中火で焼き色を付けてから弱火にしてじっくり火を通しミディアムレアで頂きました。柔らかくジューシーで大変美味しかったです。

魚っぽい味がする

moko 7/10/2021
完全に個人の意見なのですが、なんか口に入れた時の風味?や匂いが魚っぽく感じました。
臭みとはちょっと違うかも。
柔らかくて美味しいお肉でした。だいぶ厚いので、ミディアム位をめざしていても長めに焼くと良いです。

Le Petite Filet Mignon est le bombe!

Seb 6/9/2021
Delicious, juicy while lean. An excellent cut of meat,

ヘルシーなフィレ肉

お宝太郎 4/4/2021
セールのフィレ肉180gを注文しました。セール品のためか、形が悪いため厚さ3cmにカットしてステーキにました。100%赤身!しかし、ミディアムでもとても柔らかい美味しいフィレ肉でした❗定価では買えないのでいつもセール価格で提供してほしいです。

噛むのにストレスない

ブルック 12/22/2020
スジのない、噛むのにストレスを感じないお肉でした。しかもあっさりして美味しい。これならコメントの厳しい娘でも満足していました。セールのとき買っておいて家族のお誕生日に食べています。

加古川名物カツ飯を作りました!

わさび 9/13/2020
今回加古川名物牛ヘレカツ飯に使いました。
ブロックをハーフカットして1枚90g!!
肉叩きで伸ばして衣を付けて・・
柔らかく美味しく頂ました。
詳しくはこちらを https://ameblo.jp/wasabiinochi/entry-12624645578.html

初めてのヒレビーフ♪美味しかった(*´▽`*)

ゴロちゃん 9/8/2020
ヒレ肉は初めて食べたのですが本当に柔らかくとっても美味しい!
ビールとの相性も良く180グラムペロッと平らげました。
またセールやって欲しいです♪

最高!!

やればできる 8/27/2020
ヘルシーなのにガツンと旨味もあってファンになりました。
気が向くといつも頼んでます。

よき赤身

Usagi Ito 7/4/2020
この牧草肥育牛のフィレは脂をほとんど感じないながらも柔らかさは十分です。内部がレアからミディアムレアの仕上がりでも食べやすいです。この肉には脂の旨味が無いのでスパイスやソースは少し工夫すると美味しく調理しやすいです。

美味しかった!

Cecile 5/31/2020
肉本来のうまみは軽めですが、とても柔らかくさっぱりしています。
上質なお肉です。

柔らかかった

マロン 5/10/2020
柔らかいお肉でした。ちょっと値が張りますが、少しで充分満足出来る美味しさでした。

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