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DESCRIPTION
The premier steak cut, also called the "Chateaubriand", but we don't call it that because that's too hard to spell. All you need to know is that the filet is the most tender steak you can get and this one is cut super thick so it stands up and says “Hellooooo” on your plate.
For smaller appetites, this “lady size” steak (180g) is good for any sized lady.
If you have a bigger appetite, you might also check out our 250g Filet Mignon!
SERVING SUGGESTION
All you need is a sprinkle of salt and pepper on both sides of the steak. Rub it in with your fingers and let the meat rest at room temperature for about 20 minutes.
You can cook the Filet Mignon with olive oil in a skillet and then throw it in your oven for some extra juiciness.
As for the time, shortly sear the raw steak in a pan on each side to create a nice crust on the outside. As the meat continues to simmer inside, you can wrap it in aluminum foil, put it in your pre-heated oven and let it cook at about 180 degrees Celsius. Depending on your device and preferred doneness, cooking times may differ so you may consider using a meat thermometer for perfect results.
We would always recommend medium rare for our beef products! It just tastes best like that, without a doubt.
After removing the Fillet from your oven, you should let it rest for a few minutes before serving - done!
IN DEPTH
Our recommended selection for people who are looking for grass-fed beef and grass-fed steaks and grass-fed grass. High red meat to fat ratio, less total fat, more heart-healthy omega-3 fatty acids, more antioxidant vitamins, such as vitamin E.
Thawing
The thawing time depends on many factors such as size, weight, packaging, and type of meat. Please refer to our thawing chart ≫here≪
Review of this item
美味しくて何度もリピート
Excellent taste, better than restaurants!
Great!
おすすめです
近所の肉屋では、中々ヒレ肉が売っていなく、探していたところにこの商品を発見。
柔らかく、味わい深い良いお肉だと思います。
お肉を焼く際は必ず、説明書通りに焼いた方が美味しく頂けますよ。
Delicious
柔らかくて美味い
美味しかった!
柔らかい
お勧めお肉
素晴らしいコスパです。
我が家では、このまま焼いて、フォークもナイフも使わず、この大きさのまま かぶり付きます。フィレですので、柔らかくて、食べた感倍増。満足、満腹です。
大満足
みんな喜んでもらえて嬉しかったです。
お肉も柔らかくてとても美味しかったです。
満足しましま。
国産牛の様なサシはありませんが、赤身の美味しいヒレでした。
美味い
お肉が柔らかく、牛特有な臭みもなく、大変柔らかく、美味しいです。
赤身!
頼んだ翌日着。早くてびっくり。
届いてすぐ流水解凍。
下拵えをしようと思ったのですがほぼ必要なさそうなくらい柔らかい。厚いお肉だったので念のため少し繊維を断ちましたが、必要なかったかも。
味は健康的な赤身のあっさりしたお肉。油っぽさはなく柔らかくジューシー。
この部位はお値段ちょっと高めなので、割引の時にまた買おうかな。安くなっててラッキーでした。他のお肉も楽しみです。
美味しい
魚っぽい味がする
臭みとはちょっと違うかも。
柔らかくて美味しいお肉でした。だいぶ厚いので、ミディアム位をめざしていても長めに焼くと良いです。
Le Petite Filet Mignon est le bombe!
ヘルシーなフィレ肉
噛むのにストレスない
加古川名物カツ飯を作りました!
ブロックをハーフカットして1枚90g!!
肉叩きで伸ばして衣を付けて・・
柔らかく美味しく頂ました。
詳しくはこちらを https://ameblo.jp/wasabiinochi/entry-12624645578.html
初めてのヒレビーフ♪美味しかった(*´▽`*)
ビールとの相性も良く180グラムペロッと平らげました。
またセールやって欲しいです♪
最高!!
気が向くといつも頼んでます。
よき赤身
美味しかった!
上質なお肉です。