Tenderized Grass Fed Beef Steaks (500g)

Tenderized Grass Fed Beef Steaks (500g)
SKU B007a
Contents 500g
unit price ¥478 / per 100g
16 Review(s)
¥2,390
OR

Labeling Information

country of origin One of the following countries:
(Country of origin will be specified on the product package.)
Australia
New Zealand
ingredients 牛肉
PACKAGING AND HANDLING Keep Frozen at -18 degrees C

Allergens contained in this product (7 ingredients)

Egg Milk Wheat Nut Buckwheat Shrimp Crab
- - - - - - -

Those with '○' are included.

Description

Juicy tenderized steaks from Grass-Fed beef. The process of tenderizing makes the meat nice and soft in texture.

These steaks are hand-cut and therefore there is variation in size and shape. Each pack contains 3-6 steaks.

Serving Suggestion

These were created to fill my own need of having something easy to make chicken fried steak with. 


Our recommendation: 


1. Season both sides of the steaks with our sea salt and pepper. (Check out related items below!)
2. Dredge each piece in flour mixture and put some butter in a heated frying pan.
3. When butter is melted, fry steak in butter/oil mixture. Flip when sides are deep golden brown and cook about 1 minute on the other side. 

In Depth

Our recommended selection for people who are looking for grass-fed beef and grass-fed steaks and grass-fed grass. High red meat to fat ratio, less total fat, more heart-healthy omega-3 fatty acids, more antioxidant vitamins, such as vitamin E

Thawing

The thawing time depends on many factors such as size, weight, packaging and type of meat. Please refer to our thawing chart ≫here≪



Review of this item

Best so far

Nikolay 8/28/2023
This was delicious and by far the best meat we bought. Will definitely buy again!

美味しかった

まっちゃん 7/30/2023
ヴィーナー シュニッツェルでいただきました。美味しかったです。

カツレツに最適

主夫 6/3/2023
チーズ衣をつけて揚げ焼きしたところ、とても美味しく、妻と息子と私の3人で500グラムの肉をあっさりと平らげました。

1.肉たたきを使って肉の厚みを揃える
2.細かくしたパン粉とすりおろしたチーズ(ペッコリーノ・ロマーノなど)を1対1の割合で混ぜる
3.肉に塩・コショーしてから、小麦粉をまぶし、卵液に潜らせてからチーズ・パン粉を付ける
4.フライパンに1cm程度の深さになるように油を入れて火にかけ、170°で揚げ焼きにする(揚げ時間は火加減次第)

次は網焼きにしてみようと思います。

すぐ焼けるけてすぐ食べれる

こややし 4/20/2023
薄くなってるのですぐ焼けてすぐ食べれる。適当に焼いても柔らかい!
ボコボコで結果的に薄いので、ステーキとしては物足りないかも。
ベーコンみたいな使い方をしたり焼肉的に食べると幸せを感じる...

Party favorite meat

Foad 4/16/2023
Friends ask for this all the time.

Perfect little Steaks

Repeat Customer 2/19/2023
Excellent size, tender steaks perfect for breakfast and steak sandwiches anytime.

リピートの テンダライズステーキ!!

ゴロちゃん 10/5/2022
グラスフェッドビーフ は柔らかくボリュームもあったので食べ応えがありました!
今回は焼肉で頂いたのですが500gをペロッと完食!また頼みます♪

コスパは良いと思う

6/20/2022
肉の表面をでこぼこになるような加工がされている。味を付けやすく、柔らかさが増します。
肉の味はややクセがありますが、十分コスパはいいです。クセが気になる方は薬味たっぷりがおすすめ

やわらかい

ハナママ 5/15/2022
高齢の両親も美味しく頂けました。

いろいろ活用できそうです。

ふとも 1/28/2021
柔らかくて美味しい。今回は普通にレアのステーキで頂きましたが、ビーフカツレツにも合いそうです。叩かずにウィーン風カツレツが出来ると思います。これだけ柔らかいとシチューの煮込みも短時間で済みそう。リピートしたいとおもいます。

今回2回目の注文!美味しい! 

ゴロちゃん 11/19/2020
今回2回目の注文でしたがやっぱり食べやすく柔らかく美味しかったです。
焼き加減はレアでしたがちょうどよかった。また食べたいです♪

リピします

優子 3/8/2020
美味しいし食べやすくて三人家族で2袋ぺろりと食べました!リピします!

初めてのグラスフェッドビーフ♪美味しかった(*´▽`*)

ゴロちゃん 12/19/2019
オーストラリア産グラスフェッドビーフは初めてだったのですが肉たたき器械にかけ
柔らかいとあったので今回購入してみました。柔らかいだけでなくとても好みの味で
しかも4~5枚のステーキとボリュームも満点!好きな味でしたのでまた必ずリピします。

リーズナブルで美味しい!

chako 12/9/2018
最初は輸入のお肉でどうかな?と思ってましたが、とても美味しくてビックリです。
しかもこのお値段、しかもほどよい大きさに切り分けられていて使いやすかったです。なのですぐまた発注しました。

とにかくうまい!この肉は最高!

和年 8/12/2018
やわらかく、ひつこくない味。
とにかくNO1の肉に間違いない!
リピートとして、毎回購入するし、永久的に・・・。

Recommend

Repeat customer 11/1/2017
Have this for a quickly prepared dinner: a bit of MeatGuy seasoning, a dash of ginger shoyu and a quick sear in a cast iron skillet. It's usually very tasty and generally quite tender. At times you do get a bit of tendon or unchewable muscle as it's a tenderized cut of meat so I won't serve it on special occasions. But will definitely continue to order for family use.

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