USDA Choice Rib Fingers / Boneless Rib Meat (500g)
Out of stock
SKU | USB111 |
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CONTENTS | 500.00g |
UNIT PRICE | ¥538 / per 100g |
Country of origin | US |
RAW MATERIALS | Beef |
PACKAGING AND HANDLING | Keep Frozen at -18 degrees C |
Egg | Milk | Wheat | Nut | Buckwheat | Shrimp | Crab |
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Description
These are USDA choice grade rib fingers - not the fingers of the cow. Cows don't have fingers, silly! This is the meat that remains on the roast once the ribs have been removed. So basically boneless ribs. You will start seeing them more often lately as this cut is gaining popularity.
Serving Suggestion
As this meat is a bit on the fatty and juicy side, it's best suitable for BBQ roasting. You can also cook them as you would cook ribs: boil first and then roast.
Trim off the fat if you like, however, we recommend cooking them with the fat on first and trim after.
We have enjoyed roasting them on the grill and then cutting them up for skewers and finger food - our Japanese staff loved it. All you need is a bit of sea salt or our steak spice. (Check out the related items list below!)
This pack is enough for at least 3-4 people! That's a whole mini party!
Thawing
The thawing time depends on many factors such as size, weight, packaging, and type of meat. Please refer to our thawing chart ≫here≪
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Slow cooked for perfectionChris2024/04/19Gender: MaleAge: 40 - 49Put some bbq sauce in some water and slow cook these babies in the oven for a couple of hours. Then take em out and brush on some more bbq sauce and finish under the grill or on the bbq. Very good.
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Tasty.Godot512024/03/03Gender: MaleAge: Over 60After cleaning a bit cooked them over a gas flame, a bit charred and a lot delicious.
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肉の旨味がスゴイkage2023/10/14一番リピート購入してる肉
噛むほどに旨味が口の中に広がってしあわせ
スジは取ってからカレーやスジ煮込みにしてもヨシ
取らずにスジ切りしてそのままor漬けにしてから焼いてもヨシ
どう料理しても美味しくなること間違い無し -
In the slow cookerGrace2023/07/12Put it in the slow cooker on low for 6-7 hours then put bbq sauce on and ten minutes in the grill! It’s absolutely delicious!
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スーパーの売り場では、お目にかからない肉に舌づつみドラニャン2023/07/06スジを取りが必要な記載があり少し抵抗がありましたが調理方法のサイトを見ながらとても簡単でしきました。ビニール袋にタレと肉を入れモミモミする5分程度おいてから、ホットプレートで焼いたのですが肉質がとても良く美味しかったです。スジは冷凍して、別の日に圧力クッカーでカレーを作りました。これも難なく簡単でした。お値段お手頃価格だしまたリピする予定です。
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サイコータップス2023/07/04ぶつ切りにして串に通し、塩だけで焼くのがウチの家族のお気に入りです。
そうするとスジは気にならなくなり、肉と脂の旨みだけを味わえます。 -
安かったので満足honetuki2023/06/21カレーの肉として使用 圧力なべでトロトロになりおいしかったです。バーベキューや焼肉での使用は脂とスジが多すぎておすすめしないです。
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肉の味も脂の具合も良いだい2023/04/22ど真ん中にスジが入ってたりするので筋切りは必要ですが美味かったです。
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スジを除くと美味しいすまいる2022/06/07やはり、レビューにあったようにスジの部分がそれなりに多いです。
(スジの分が三分の一くらいかな)
包丁でスジを取り除いて、お肉の部分をタレに漬け込んでBBQに持ち込みましたが、お肉の味は好評でした。
スジも別で煮込んで美味しくいただきました。 -
圧力鍋で煮ると実に美味い!cima2022/03/29普通のすじ肉同様に、圧力鍋で煮て後から大根等もたすと、最高に美味かった。
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下ごしらえが重要アラフォー筋トレマン2022/03/19セールにてお一人様限界の4袋注文しました。他の方のレビューでスジ肉だったというレビューを見たので正直(やっちまったか…)と思ってたのですが、取り敢えず他のサイトでそもそもリブフィンガーとは何ぞやと調べてから挑みました。自分は解凍後、表面に付いているスジの層を包丁で剥ぎ取って残りの肉の部分をさらに隠し包丁を入れて塩コショウ多めにフライパンで焼いて食べましたがとても美味しく頂けました。肉自体も硬めではあるもものそんな無茶苦茶硬い訳ではない。どこぞのワイルドステーキくらいだと思います。やたらくちゃくちゃした高級和牛に慣れた人や、お年寄りにはきついかも。和牛みたいに一口で限界がくるほどくどい脂もなく赤身派閥の減量期トレーニーにはありがたいです。晩御飯に一袋一人でぺろりといってしまいました。残ったスジ部分はまとめてカレーにでもしようと思います。
どの料理もそうですけど一手間加えるだけで化けるので自分で色々模索してみて下さい。美味しいですよ。 -
うまい~AS2022/03/16脂たっぷり、グリルでBBQが最適!
筋の部分はカットして焼肉風が一番いいですね。たれに漬け込んだらもう最高です。 -
スジ肉だ・・・やまちゃん2022/03/10家族バーベキューのためにSALEで購入しました。 お肉は美味しいですが、これはスジ肉部位が主流です。サーロインブロックを下ごしらえしたときに出るスジ肉部位と同じものだと感じました。つまり全体の1/ 3は「歯ごたえがありすぎ」て食べられません。結局、そのまま煮込みました。スジ肉を購入したと思えば高い買い物だったと思います。辛口コメントでごめんなさい。でもミートガイの熱烈ファンです。
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ChewyBBKun2022/02/05Got those for a BBQ. They taste delicious but there's just too much waste : 1/3 is simply too chewy to be eaten (even for adults who love meat).
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500gを3人で!mameco2021/01/10普段は脂身少なめのお肉を求めてここに来るのですが、こちらの中落ちカルビに挑戦してみました。脂身じゅうじゅう♪で、我が家の男衆は大満足、ボリューム満点でした!
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味と香りの良い肉です。ひげひで2020/08/13もう少し筋引きしてあれば、味も、香りも最高なんだが。
叉、送料無料の知らせが来れば是非リピートしたいです -
焼肉屋さんの壺漬けカルビ!おいも2020/08/10焼肉のたれに漬け込んで、TMさんのレビューを参考に魚焼きグリルで焼きました。
脂がほどよく落ちて外側がカリっと香ばしく焼けて、とっても美味しい!焼き上がった長いお肉を調理バサミでカットして食べるのも焼肉屋さんで食べる壺漬けカルビの雰囲気を味わえて良かったです。
今回1パック500g以上入っていたこともあり、2人で食べたらかなりの大ボリュームでした。
家でこんなにおいしい焼肉を手軽に楽しめて、大満足です! -
OMG. Better than any steak!Satoshi Nakamoto2020/07/21I'm going to share with you a little secret. Not only did I invent Bitcoin, but I have also invented the most delicious way of eating these babies (the boneless ribs). And it's so easy!
Step 1. Put enough hot water in a small baking tray to cover the ribs. Tray of depth ~4cm is ideal.
Step 2. Mix 3-4 tablespoons of The Meat Guy's bbq sauce through the hot water.
Step 3. Put the rib meat in the water, cover with foil and bake in the oven at 180degC for 2 hrs.
Step 4. Take the ribs out (the water is no longer needed). Cover the ribs in a copious amount of bbq sauce and grill/bbq at high temp for 5 mins each side. Or you can just eat them with extra sauce without grilling!
Step 5. Go to heaven. -
Excellent beef qualityVictoria2020/07/02I ordered this for a reason BBQ but ended up having enough food already so I didn't cook it right away. I'm glad I was able to keep it for myself because it's so good and has just the right amount of fat on it. you can cut the pieces up really small and kind of eat them like they would be finger food. Delicious.
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魚焼きグリルで在宅焼き肉!TM2020/06/19冷蔵庫で8割ほど解凍後、常温で30分ほど置いて、以下3種類の味付けで、魚焼きグリルで焼いてみました。
・シンプルに塩胡椒
・ネットで調べた焼き肉のタレに漬け込み
・Meat Guysのスパイスミックスを擦り込み
肉の大きさにも依りますが、最大火力で5分ほど、その後3分ほど最小の火力でグリルしたら焼肉屋にも負けないジューシー且つ香ばしいお肉が出来上がりました!ステーキよりも調理しやすくおすすめです。これで2000円はお値打ち! -
Wow!Eleanor2017/12/05Absolutely delicious! This is a generously-sized portion of beef - lasts 2 people 3 days, if cut into 3 portions. This is now my favorite beef order with the Meat Guy. I cook it in a pressure cooker with a little water and soy sauce for 45 minutes, but it could be cooked in a pressure cooker for a shorter period of time. Try it once for a special treat - you won`t be sorry!