Filet Mignon (250g)
SKU | B106 |
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CONTENTS | 250.00g |
UNIT PRICE | ¥1,316 / per 100g |
One of the following countries: (Country of origin will be specified on the product package.) Australia New Zealand |
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RAW MATERIALS | Beef |
PACKAGING AND HANDLING | Keep Frozen at -18 degrees C |
Egg | Milk | Wheat | Nut | Buckwheat | Shrimp | Crab |
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※Due to high order volume, we must limit 4 packs per order. We appreciate your understanding.
Description
The premier steak cut, also called the "Chateaubriand", but we don't call it that because we can't even pronounce it correctly! All you need to know is that the filet is the most tender steak you can get and this one is cut super thick so it stands up and says “Hellooooo” on your plate. We've had reports from customers that this steak has also worked magic on potential girlfriends.
SERVING SUGGESTION
All you need is a sprinkle of salt and pepper on both sides of the steak. Rub it in with your fingers and let the meat rest at room temperature for about 20 minutes.
You can cook the Filet Mignon with olive oil in a skillet and then throw it in your oven for some extra juiciness.
As for the time, shortly sear the raw steak in a pan on each side to create a nice crust on the outside. As the meat continues to simmer inside, you can wrap it in aluminum foil, put it in your pre-heated oven and let it cook at about 180 degrees Celsius. Depending on your device and preferred doneness, cooking times may differ so you may consider using a meat thermometer for perfect results.
We would always recommend medium rare for our beef products! It just tastes best like that, without a doubt.
After removing the Fillet from your oven, you should let it rest for a few minutes before serving - done!
IN DEPTH
Our recommended selection for people who are looking for grass-fed beef and grass-fed steaks and grass-fed grass. High red meat to fat ratio, less total fat, more heart-healthy omega-3 fatty acids, more antioxidant vitamins, such as vitamin E.
Thawing
The thawing time depends on many factors such as size, weight, packaging, and type of meat. Please refer to our thawing chart ≫here≪
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また食べたい‼️みー2023/10/21また食べたいと思わせるヒレ肉です。
柔らかくて美味しいのは当たり前。
冷凍庫の中にストックしておけば外食しなくて良いです。
それくらい美味しいです!
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間違いのない一品kage2023/10/14分厚いフィレの贅沢な一品
赤身の旨味が素晴らしく、どんな焼き加減でも間違いなく美味しい
モノが良いだけあってお値段もそれなりなので、セールの時は逃さないようにしたい -
冷凍庫ストック欠かせませんハナノミツ2023/09/01もう外食でステーキを注文することができなくなりました。
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自宅で手軽に極厚ヒレステーキ!longshotriders2023/08/30このお値段で250gのヒレステーキを楽しめるのはすごいですね。
極厚ゆえに焼き方にコツがいりますが、スジもなく柔らかなヒレ肉はいつ食べても大満足です。
冷凍庫の常備メンバー入りしていますw -
juicy AND tasty!KLC2023/08/30Love these filets ~ they really are tender and delicious. Can't beat 'em!!
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満足Marin2023/08/23冷凍の塊肉で保存はどうしようかと!!?到着して冷蔵半解凍で包丁でカット出来ました。125g位にしてラップ冷凍保存で2回に分けて美味しくいただきました。
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セールの時にまとめて!みつみつ2023/07/18いつもリブロースを購入しているのですが、今回はセールだったこともありこちらをストック分もあわせて購入。脂身がなくさっぱりしているので、子どもたちも奪い合うようにしていただいていました。ストックがあると幸せです!
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Absolutely deliciousArchie2023/07/15This is my go-to for filet-mignons - so tasty and delicious! Have ordered repeatedly. Thank you!!
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Filet Mignon 250gKarl2023/06/02Consistantly excellent.
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贈答品に最適Tomy2023/05/09お世話になった方々や身内への贈り物としてよく購入させて頂いておりますが、高齢の方々にも柔らかくてジューシーでとても美味しいと毎回大好評です。実は自分ではまだ一度も頂いたことがないので今度は是非食べてみたいです…
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GreatJoel2023/05/03These were great, My wife and I splits one at a time.
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Best filet in JapanCarter2023/04/29Just go for it...
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Very TastyWinnie2023/04/28Would love to buy again!
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バーゲン期間に購入ストックしましたlsrc2023/04/28お得な価格で購入できたので、複数個ストックしました。分厚いので、遠赤外線調理になる炭火焼きがおすすめですね。家庭内の通常コンロですと芯まで火を通すのが難しいので、表面焼き~追い加熱~アルミホイル包みで寝かし~再加熱といった手順で火加減を調整できますね。
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CorrectTerry Hall2023/04/13Really always perfect and now have ordered many times
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Great!Godot512023/02/20I love a filet steak over all others and these are great.
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NZの農場そのままWebDweller2023/01/27年末に滞在したNZの肉牛農場でいただいたのと同じ味で、堪能いたしました。
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A tender steak but a bit overwhelmingAzabu Onna2023/01/27If you are inviting people who are not regularly big meat eaters, this will either convert them because it is so delicious or scare them. Often some is left on the plate. So plan this for people you know to be big meat eaters.
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さっぱりしてておいしいちろる2023/01/24低温調理器→焼き付けていただきました。臭みがなく、やわらかく、とてもおいしくいただきました。ギトギト感ゼロなので、250gでもべろりと食べられると思います。リピートします。
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小学生でもおいしさが分かるみやっち2022/12/06夕食に焼きました。スーパーで売っているお肉と違い変な匂いがなく、柔らかくて、小学生の息子も大満足です。
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柔らかもぐうに2022/09/15あまり牛肉が得意で無いのですが、臭みがなく柔らかで大変美味しく頂きました。また注文します。
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やわらかくて美味しい!パセリ2022/08/25またリピしたいですー
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柔らかい!かつえ2022/08/06とてもジューシーで柔らかく、老若男女どなたも食べられるお肉だと思います。おすすめ!
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柔らかくて食べやすく最高においしかったです。Yusuke2021/09/02鍋にお湯を入れて送られてきたままのパッケージで低温調理、厚みが4cmあったので説明書に沿って60度で4時間加熱した後、塩コショウして表面を強火で各面30秒くらい焼いてみました。
柔らかくて、さっぱりしていて本当においしかったです。
近所の評判の良いお肉屋さんで買う国産和牛もおいしいですが値段が高すぎて気軽には食べられません。
これからも利用させていただきます。 -
とても美味しかったです!ノコノ子2021/03/21柔らかくてとても美味しかったです!また注文します!
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おいしい(けど・・・)mkt2020/08/22テンダライザーでブスブスしなくても十分以上に柔らかくてジューシーでおいしいです。値段以上の価値は間違いないです。
ただ・・・ここ二回ほど(?)形が横から見たときに五角形のようになっていてフライパンでちょっと焼きにくかったです・・・ステーキとしては表、裏の二面がはっきりしてる形が嬉しいのですが、そういう要望ってできますか?
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美味しいですお肉大好き主婦2019/06/06旦那さんの誕生日に焼こうと思って注文しました。
柔らかくてとても美味しかったです。