Small Magre de Canard from Hungary (300g)
SKU | D002 |
---|---|
CONTENTS | 300.00g |
UNIT PRICE | ¥830 / per 100g |
Country of origin | Hungary |
RAW MATERIALS | Duck |
PACKAGING AND HANDLING | Keep Frozen at -18 degrees C |
Egg | Milk | Wheat | Nut | Buckwheat | Shrimp | Crab |
---|---|---|---|---|---|---|
- | - | - | - | - | - | - |
Description
This Magre de Canard is a known as duck magret and is probably the best duck breast you will ever eat in your life.
Twice as big as a regular duck breast, this is from the Moulard breed of ducks specifically raised for their liver to make foie gras. Ducks from this breed have a deeper and richer flavor than other duck breasts and because of the way they are raised, there's a thick layer of luxurious fat. This is perfect for roasting or even cooking like a steak like any other red meat.
By the way, duck meat is also a great source of protein, vitamins, and other good stuff.
SERVING SUGGESTION
As with any poultry, there's always the chance that duck harbors harmful bacteria. But cooking duck is different than cooking chicken and turkey because it's actually a red meat. So even though duck is categorized as poultry, it's usually served rosy pink inside.
We would recommend you to cook them side down in a hot frying pan until golden brown. Cabbage and roasted veggies work great as a side dish!
Thawing
The thawing time depends on many factors such as size, weight, packaging, and type of meat. Please refer to our thawing chart ≫here≪
-
My favoritepm2024/09/14Simply love it.
-
Personal favoritepm2024/09/14Right amount of duck fat and meat. Makes a great dinner.
-
Simply wonderfulpm2024/09/14Can't recommend it more highly. Bought it again.
-
Love itLove it2024/09/14Amazing! Highly recommended.
-
Perfect duck breastEmma2024/08/02Gender: FemaleAge: 40 - 49This duck breast was amazing.
I cooked it skin-side down in a cast iron skillet for about 10 minutes to render the fat, flipped it over and cooked until medium rare. I got a nice 1.5dl cup of duck fat out of it too that I later used to cook some duck fat veggies.
Hands down the best duck breast I ever bought or cooked. -
flavor and qualityMel2024/02/26Small Magre de Canard from Hungary (300g) is an absolute culinary gem that exceeded all my expectations. Sourced from Hungary, renowned for its premium duck products, this delicacy delivers on both flavor and quality.
-
Deliciouspm2024/02/23Gender: MaleAge: 40 - 49Great quality duck breast with a nice fat layer for rendering.
-
鴨の美味しさに目覚めた。アメリカンパイ職人2023/12/08ソテーもやったんですが。それよりも八角や醤油を入れた甘めの中華風の煮込み肉にして、こんな外食っぽい美味しいものが家で出来るのかと感動しました。気の利いたパンに野菜と挟んで雑誌に載るようなサンドイッチを作って、コーヒーを飲んで、たまらない美味しさでした。鶏でもやってみて、それももちろん悪いわけでは無いですが、普段は使わない鴨肉独特の良さがわかりました。
-
美味しかった!nao2021/11/25鴨肉は初めて調理したので、上手く焼けるかなと心配だったのですが、すごく美味しくできました。焼きたても美味しかったですが、翌日、冷めたお肉も美味しかったです。家族にも大好評で、早速リピートさせていただきました。
-
Going quackers over thisSon of Sherlock2021/09/30Definitely worth the money - a super delish dish. Cooked slowly and continually basted with cloves in its skin here and there. We finish it off with an orange and brandy sauce. Served with creamed potatoes and grilled veggies in season.
-
おいしぃ〜ふうちゃん2021/02/13深いルビー色の柔らかなクセも嫌な匂いもない、噛むたびに美味しい肉汁が、口の中に広がる鴨肉でした。
これは、私個人の過失だったが、初め冷蔵庫から出してすぐ皮に切れ目をいれ、フライパンで焼いてしまい、出来上がりの肉の中心が、少し冷たかったので、ホイルに包み直して、弱火のグリルで少し温め直しました。バッチリでした。
次回は、解凍冷蔵、その後必ず室温になるまで待つ様にします。
なかなか手に入りにくい生の鴨胸肉塊、レシピまであり、本当に至れり尽せりで、自宅でレストランの味を堪能しました。 -
あっという間になくなりました頓服2021/01/05おせちに鴨のローストをつくったのですけど、大好評すぎてあっという間になくなりました。すごく美味しい。焼く時に出た脂でコンフィを作ろうと思います。パッケージを開けてすぐ調理(掃除などしなくても)できるところもよいです。また買おうと思います
-
美味しかったーーーまま2020/12/06記載の通り調理したらとっても上手にロゼに焼けて、オレンジソースを作ってバルサミコクリームと岩塩を添えて出したら、赤いステーキが嫌いな子供も美味しい美味しいとパクついていました。しっとり柔らかくって、甘みがあってとても美味しかった。
付け合わせはポテトのグラタン。クリスマス先取りしちゃったね、と贅沢な時間を過ごせました。絶対また頼みます! -
濃厚な旨味ながらさっぱりと頂けるお肉です!とがみ2020/09/05鴨と言えばやはり脂のおいしさが際立ちます。
皮目からじっくり焼いて(でも焼きすぎず)表面が少しかりっとするぐらいに焼けば自宅に居ながらちょっとリッチな気分になれます。
少し高いかなとも思いましたが商品写真で見るより大ぶりでこれならコスパも良好だなと思いました。
くせもほとんど無く、そのまま焼いても、鴨なんばなどの和風の料理にも合わせやすいと思います。 -
3個買って大人男4人分(350g×3個÷4人)kanaパパ2020/02/29食べ盛りの部活男子がいる家ならば3個買って大人4人分の量に良し。 家だからローストしてもエギュイエットしないで自分で切りながらコンフィチュールとタレとスパイスと一緒に食べたが美味。ほんのりフォアグラ味。
-
高級店を思わせるような旨さに思わずニッコリ(*´▽`*)ゴロちゃん2019/12/19鴨の胸肉は良くフランス料理の番組など見ているときに食べたいな~と思っていたのですが
運よくミートガイの半額キャンペーンで買うことが出来、しかも調理方法まで載っていたので
書かれている通りに作ってみたらすごく美味しかった~(^^♪
家では桃缶詰のスライスとともに頂いたのですが食べた瞬間リピ決定の旨さ!
また必ず購入したいです(*´▽`*)
-
DeliciousMinimalist2019/08/30風味があってとても美味しい。普通にスーパーで買えるものとまったく違います。Balsamic glazeを垂らして食べてます。また買うと思います。
-
とてもおいしい。D2019/08/13写真のような状態に上手く焼けました。とても柔らかくて美味しかった。
また食べたいですね。 -
DuckishiiiiSimone2018/11/28Really delicious and worth every penny( or should I say yenny :))
Will definitely order this again! -
DucklicousMike2018/09/29Received this duck in the mail and, quite honestly, I thought it was going to be small. It wasn't. Big enough for two, no, but more than enough for one. Cooked exactly the same way as the previous review stated with a cold pan, render/sear fat, sear meat side and finish in the oven for about 6~8 minutes at 200c. Let sit while I used the delicious fat renderings to cook up some sliced potatoes for a side. I will certainly order some more in the near future.
-
ExcellentS2018/08/17Purchased a pair of these and they came out fantastic. Cut cross hatches into the fat and seasoned well with salt and pepper. Fat side down into a cold non-stick pan and slowly increased the heat until the fat rendered, sealed the other side, flipped them back over and finished in the oven. After resting they were perfectly rare and delicious. Highly recommended.
-
クセがなく美味しい!!tricotraye2018/03/27ローストにしていただきました。脂がのっていますが、身の方はあっさりとしていてクセがなく食べやすかったです。とても美味しい鴨肉です!
-
-Guest2017/10/16Huge fan of this. It's got a serious size to it even after cooking. My wife and I can't finish two, but there's no way we can split one. We tried that once and she growled at me like a dog when I tried to take her last piece.
-
-Guest2017/10/16I served this as one of the meat options during a very large, American styled holiday feast. It was prepared exactly as advised in the instructions, and came out perfectly! It was a huge hit, and all the guest raved about it.
It was a really nice cut, and I'll definitely order it again in the future, even though I think the ""delivery charge"" and handling fees are quite excessive. The overall ordering process was easy and flawless, however.