Grass-Fed Beef Cube Roll / Rib Roast (800g Block)
SKU | B108 |
---|---|
CONTENTS | 800.00g |
UNIT PRICE | ¥623 / per 100g |
Country of origin | One of the following countries: (Country of origin will be specified on the product package.) Australia New Zealand |
RAW MATERIALS | Beef |
PACKAGING AND HANDLING | Keep Chilled below 4 degrees C |
Egg | Milk | Wheat | Nut | Buckwheat | Shrimp | Crab |
---|---|---|---|---|---|---|
- | - | - | - | - | - | - |
Description
A practical sized roast for the Japanese oven, this 800g ribeye block cooks up really tender and tasty. Of all the cuts we sell, this is probably the easiest to cook – it will be tender even if you cook it hot and fast and because it is nicely marbled making it harder to overcook than other steaks.
So if you (or someone who cooks for you) really aren't very good at cooking but don't like to admit it, this is the product for you.
Serving Suggestion
All you need is a sprinkle of our steak spice - for the ones who would like it more natural: Our sea salt. Find the items at the bottom of the page under related items.
The product shown in this video is the 'Rib Roast / Cube Roll (1.6kg)'.
Thawing
The thawing time depends on many factors such as size, weight, packaging and the type of meat. Please refer to our thawing chart ≫here≪
-
Delicious!Danielle2024/05/26Gender: FemaleAge: 30 - 39This was really yummy as a roast beef! It was my first time cooking it and it turned out okay, but i think i can do even better next time!
-
High QualityMeat lover2024/05/24Fantastic in a roasting pan with vegetables in the oven!
-
Awesome!Meadow2024/01/15Gender: FemaleAge: 30 - 39High quality meat with a great taste! I definitely need to order this again sometime.
-
ローストビーフ用BS2024/01/09Gender: 男性とても柔らかく、美味しいお肉でした。
-
Best meat ever for sous videCraig S.2023/08/31Wrapped in plastic, boiled 2 minutes, let sit, and slice.
-
BBQギフトで送りましたKoza2023/08/29解凍の仕方や調理方法の動画があるので、安心して送れました。見栄えもあるので、大変喜んでもらえました。
-
柔らかくバランスも良きなかやん2023/08/28800gのリブロースを半分に切り厚切りステーキにしました!脂身赤身のバランスがちょうど良く、美味しく食べれます。
-
BBQ 毎回これを購入していますkojikoji12022023/04/18塊肉なので、なかなか火がとおりません。まずは、真ん中が40度くらいになるまで焼きます。それで、シュラスコみたいに、テーブルに持ってきて、みんなの前で表面のみ削ります。盛り上がります。その後、再度、焼きます。楽しいですよ。
-
厚切りBBQすまいる2022/06/07BBQで厚切りステーキを炭焼きでいただきました。
しっかり肉の味がして、噛みごたえもあって美味しかったです。
どーんと塊で持って言ったのでインパクトも大。
買った中ではこれが一番良かったです。 -
味があるぽいんよ2021/02/16塊のままローストビーフにしました。
やや大きめのスジが1本入っていましたが簡単に取り除くことができました。
焼いた後すぐに切ってしまったのですごい肉汁が出て勿体なかったです…。
でも、外側のしっかり焼けた部分はややザックリとして噛みしめるほどに味が出て、
中の柔らかい部分はしっとりとしていてとても美味しかったです。
-
ブロックの切り方しおこしょう2020/10/10筋の部分が大量入ってるとステーキ用の処理が必要です。
脂と筋が多い外れたブロックは7:3の比率で切り分けてステーキとシチューを作りました。
肉自体は美味いけど、切り方によって当たりはずれがありそうです。 -
塊肉の丸焼きこまり2020/10/04外は焼肉に、中は「grigri.ham」のミートシャフトを使用してローストビーフにしました!
とっても美味しかったので、また購入したいと思います! -
Really goodEddy Lee2019/12/01Had a great party night out of it.
-
良かったです。隆行親方2019/08/26以前にサーロインを注文して良かったからランクアップして注文してみました。
とても美味しいですよ。 -
おいしいですms2019/07/16初回購入してから、ローストビーフを作る際にはこちらのお肉を買っています。
しっかりめに火を通しても柔らかく、大変おいしいです。
また購入させていただきます! -
開いてドデカステーキ大興奮takapin2018/07/08写真の通りの塊肉で来ました。
途中まで半分包丁を入れて
開いてそのままグリルして
焼きました。
寝かせる時間が短くて肉汁
やや落ち着かないまま食べましたが
超美味かったです! -
-Guest2017/10/16Great cut of beef for a roast for 2-4 people. Cut off the bag left uncovered for one day in the fridge, 3 hours prior took out from the fridge, seared in hot pan, then added to oven, hottest it can go for less than 30 minutes until 44c in the middle, took out uncovered and left to rest as long as it cooked. Was evenly pink and amazing flavor. Fantastic cut would recommend.
-
味はよしそう2017/09/18お肉自体の味はよかったのですが、形が微妙でした。
写真にあるような塊肉ではなく、ひらべったい感じで筋からお肉も剥がれていました。
ローストビーフにしたのですが、焼きづらかったです。