-
succulentI had the chance to try the Lamb T-Bone Steaks, and I must say, they were absolutely divine. Each steak was cut to perfection, offering a wonderful balance of tender meat and flavorful fat that just melted away during cooking, leaving behind a succulent, flavorful feast.
Posted on
-
変わらぬ味何時も変わらず柔らかくて美味しいラム肉です。
Posted on
-
簡単に焼けて豪華。小ぶりなTボーンステーキ。Tボーンと言っても子羊なので、若干小ぶりです。
男性1人あたりステーキ二枚に、毎度お気に入りのカイザーベーコンをたっぷり使ったジャーマンポテトを添えて丁度ぐらいでした。
ばらつきはあると思いますが、結構厚みがあったので両面強火の後弱火でじっと我慢。という焼き方できれいにミディアムに焼けました。
今回は、フライパンの肉汁にデミグラスソースを混ぜたソースで頂きましたが、とにかく美味しい。
毎度のことながらラムの癖の無さ、焼いても硬くならないのには感心します。お勧めです。Posted on
-
succulentMel2024/02/26I had the chance to try the Lamb T-Bone Steaks, and I must say, they were absolutely divine. Each steak was cut to perfection, offering a wonderful balance of tender meat and flavorful fat that just melted away during cooking, leaving behind a succulent, flavorful feast.
-
変わらぬ味べべ2023/12/21Gender: 男性何時も変わらず柔らかくて美味しいラム肉です。
-
簡単に焼けて豪華。小ぶりなTボーンステーキ。らいでん2018/09/17Tボーンと言っても子羊なので、若干小ぶりです。
男性1人あたりステーキ二枚に、毎度お気に入りのカイザーベーコンをたっぷり使ったジャーマンポテトを添えて丁度ぐらいでした。
ばらつきはあると思いますが、結構厚みがあったので両面強火の後弱火でじっと我慢。という焼き方できれいにミディアムに焼けました。
今回は、フライパンの肉汁にデミグラスソースを混ぜたソースで頂きましたが、とにかく美味しい。
毎度のことながらラムの癖の無さ、焼いても硬くならないのには感心します。お勧めです。