ポークバックリブ (ベイビーバックリブ) 1cs 約10kg
商品番号 | P101X |
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内容量 | 10.00kg |
単価 | 1kgあたり 2,239円 |
原産国 | 下記いずれかの国となります。(お届けの商品パッケージに原産国を記載) オーストリア チリ スペイン |
原材料 | 豚肉 |
保存状態と方法 | 要冷凍-18℃以下 |
卵 | 乳 | 小麦 | 落花生 | そば | えび | かに |
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商品説明
本場アメリカンスタイルのリブを楽しむ。
【バーベキューおすすめアイテム】
売れ筋商品。希少価値が高く、やわらかいロース側(背骨の中心部分のカット)のリブ。
日本国内で一般的に流通しているものはバラのリブですが、本場アメリカではスペアリブと言えば、このバックリブ(ベービーバックリブとも言います。)が主流です。
国内産では、このカット自体がほとんど存在せず、輸入されるものも自国内での需要が高い為、なかなか入手しにくい部位です。
少し小さめのバックリブです。
【1ラックのサイズ】
長さ:約30~32cm
幅:約7cm
厚さ:約2~2.5㎝
重さ:約500g
1ケースに14~16ラック入り
召し上がり方
骨の間をカットしてかぶりつき!
カットするのは調理する前でも、調理後でもOK!
骨の周りのお肉ってどうしてこんなにおいしいの!なんて感激すること間違いなし!
骨にしゃぶりついて食べるスタイルなので、口の周りが汚れてもいい心の準備と拭くための準備も必要です。
解凍方法
冷凍された商品の解凍時間は商品の種類やサイズ、解凍方法によって異なります。
詳しい解凍 方法については≫≫コチラ≪≪をご確認下さい。
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Excellent Ribs192024/01/17性別: 男性I've been buying these ribs for my restaurant for over 3 years now and they are a huge hit with the customers. I rub all spice on them and then pressure cook for 40mins. Take out, BBQ sauce on the top and grill for 2 minutes !
Highly recommended. -
Easy pleasingNikushokuman2022/12/06These are excellent (a somewhat small rack but reasonably so for the bruce) ribs that are so easy to prep, and delicious.
EX recipe
Rubber set OT
Wrap WELL in slightly OILED ALUMINUM FOIL.
Bake at 160 for 90 minutes.
Remove, brush 1 side with sauce and roast sauce-side-up for 10 min.
Remove, brush the other side with sauce and roast sauce-side-up for 10 min.
Remove and enjoy!
1 point, from a friend who’s been doing ribs professionally and successfully for 35 years. For pork, fall off the bone tender is over cooked. I tender agree with him. (Sorry but I had to.)
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Great in the Pressure Cooker, Too!Richard Donahue2017/12/05I love these ribs. I get them often, and they never fail to please. Ideally I refrigerate them overnight after applying a rub (MG has a great one!) then throw them on the BBQ, but if I'm pressed for time they are great coming out of the pressure cooker and then broiled with a bit of BBQ sauce.