ラムミンチ 500g

ラムミンチ 500g
在庫あり
SKU
L006
レーティング:
99 % of 100
1,790円 (税込)
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商品説明
ラムショルダー(肩肉)の部位をミンチにしました。たっぷり500g入り!
商品番号 L006
内容量 500.00g
単価 100gあたり 358円
原産国 オーストラリア(ラム肩肉)
原材料 ラム肩肉
保存状態と方法 要冷凍-18℃以下
本商品に含まれるアレルギー物質(特定原材料7品目)
小麦 落花生 そば えび かに
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商品説明

脂肪分の少ない骨なしラムショルダー(肩肉)の部位をミンチにしました。ミンチによく使われるトリミングのお肉などは使用していません。

脂の割合は約20%ほどです。

粗引きミンチなので、ラムの食感もお楽しみいただけ、色々なお料理にご活用いただけるかと思います。 たっぷり500g入り!シシカバブやラムバーグといつもの食卓に新定番を加えませんか?

召し上がり方

・シシカバブ
・ラムバーグ
・イギリス家庭料理のシェパーズパイ
・キーマカレー
・いつもの牛ミンチをラムミンチに変えて…

さらに詳しく

徹底した衛生管理のもと、自社工場にて生産しています。真空パックで発送いたします。 

■ラム肉Q & A
● ラムとマトンの違いは?
ラムは生後1年未満の仔羊で、肉質がやわらかく羊特有のにおいも少ないのに対して、マトンは2年以上の成羊で、主に加工食肉(たれに漬け込んだジンギスカン等)として使用されています。
● ラムの栄養面の特徴は?
 ラムには栄養価の高い良質のたんぱく質が多く含まれており、コレステロールは魚肉並みの低さです。さらにコレステロールを減らす不飽和脂肪酸やビタミンB郡、鉄分、亜鉛が豊富です。
● おいしくいただくには?
 羊肉は融点が高いので、冷めると脂肪が固まってしまいます。ですから、脂身の多い部位はあつあつの間に召し上がったほうがおいしくいただけます。冷製にする場合は脂肪の少ないモモ肉がおすすめです。

解凍方法

冷凍された商品の解凍時間は商品の種類やサイズ、解凍方法によって異なります。
詳しい解凍方法については≫≫コチラ≪≪をご確認下さい。

  • ラムミンチ美味しいー!
    100%
    性別: 男性
    クセがなく色々使えて便利です。
    このラム肉にカレー粉・ガラムマサラ・チリペッパー・ココナッツファイン・ヨーグルトなどを加えてキーマカレーを作りました、最高に美味しい出来でした。
    その後このキーマカレーにトマトを加え味変してもコクが出て美味しかったです。
    リピート決定のミンチです。
  • ラム!
    100%
    ダイエット中、ささみばかり食べるのに嫌気が差して
    獣肉の匂いの強い肉を求めてラムにしました。
    刻み野菜と混ぜてハンバーグにすると野菜に匂いが移って、
    肉は少量でも獣肉を食べた感で満足出来るのがありがたいです。
    またリピートします。
  • シェパードパイにしました
    100%
    性別: 女性
    年代: 50代
    友達とのお茶会に、シェパードパイをつくりました。
    ケチャップとありあわせのスパイスミックスで煮込んだだけですが、ラム肉から素晴らしい旨味がでて、マッシュポテトにそのソースが染み込み、とても美味しくでき、大好評でした。
  • ラムミンチ
    100%
    性別: 女性
    年代: 40代
    ラムハンバーグ用に購入。
    臭み、くせはほとんどありませんが
    ほどよいラム感が好きです!
  • Fatty and good
    100%
    This lamb is fatty and good. Perfect for the grill.
  • Minced Lamb meat for kebab
    100%
    I use this to mix with the minced beef to make Persian kebabs on skewers.
  • Great for shepherds pie and Turkish dishes
    100%
    It’s incredibly hard to find lamb cuts in supermarkets here. This is a lifesaver. It’s quite lean, great for shepherds pie.

    I also made some really good Adana kebabs with it. To the 500 gr’s of mince add a tablespoon or so of red pepper paste, 1 small red paprika (minced), 3-4 cloves of garlic (minced), half a tablespoon of red pepper flakes and season with salt and pepper to taste. I also added some lard because the meat was on the leaner side. A tablespoon or two will do. Or tallow.

    Mix them all by hand until the mixture gets stringy and sticky. Probably 5 minutes of rigorous kneading.
    Seal well and let it rest in the fridge for a day.

    I just shaped them around skewers and cooked them on the stovetop in a cast iron grill. They release a great amount of tasty fat so just put a tortilla or some bread on it to soak up the juices.

    I’m here to buy it again. I’m dying to remake those kebabs.
  • Meatballs
    100%
    The first time I made keema meatballs with coriander yogurt sauce , I used 100% beef although lamb was called for. Making it with lamb makes it tastes so much exotic and extra yummy!
  • ラムミンチをずっと探してました!
    100%
    ずっとカレーやミートソースをラム肉で作りたいと思ったが、なかなかラムミンチが見つからず、自分で切るかと思っていた時にミートガイを発見!
    早速作ってみたら、食感、味ともに、期待以上!これはリピ決定。
    強いて言うなら、少なめポーションのセット売りとかあると有難い。
  • 使い勝手の良いラムミンチ
    100%
    何度かリピしている粗引きのラム肉ミンチ、牛肉→ラム肉にかえてラムバーグ・キーマカレー・ミートボールにしてカレーやシチューに! 麻婆豆腐のひき肉をラムミンチにしても美味しかったです♪ ラム肉用のスパイスを使うと完璧です!
  • meat sauce
    100%
    For a great spaghetti meat sauce: 25% lamb, 50% pork, 25% beef. Try it.
  • LAMB BURGERS
    100%
    Absolutely delicious flavor and perfect for lamb burgers! I will definitely be ordering this again soon!
  • Shepherds Pie
    100%
    The lamb mince was perfect for Shepherds Pie. Great flavour and very lean. I'd recommend it..Will buy again soon.
  • Not very lean
    80%
    It is flavorful but definitely not "extra lean minced lamb" as described. The fat proportion is a bit more than it should be.
  • Perfect for quick kebu
    100%
    This is so tasty! I made quick kebab just by adding spices (coriander powder, smoked paprika, salt, pepper, cayenne, garlic, onion) and doughing everything into solid block. Then I tapped the goods to the bottom of pan and cooked 200C in Japanese microwave-oven for 90 min. Then let it sit and cool and sliced into ”kebabs” and it was perfect!!!
  • -
    100%
    Sure, she said, I'll move to Japan, as long as you make sure I get some lamb and still make kibbeh! Well, with this stuff I sure can AND impress all my new Japanese friends and neighbors. Lebanese food is happening in this Japan home all the time because of the yummy ground lamb.
  • -
    100%
    have been useing ground lamb quit a bit, for steer-fried dishes to hamburger pads, very good and tasty lamb very satisfied

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