グラスフェッドビーフ 手作りコーンビーフ ブロック 800g

グラスフェッドビーフ 手作りコーンビーフ ブロック 800g
在庫あり
SKU
B117
レーティング:
94 % of 100
2,790円 (税込)
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商品説明
コンビーフを作るための伝統的な部位ブリスケット(バラ部分)をスペシャルブレンドスパイスとともに塩漬けし、2週間熟成後、冷凍しました。
商品番号 B117
内容量 800.00g
単価 100gあたり 349円
原料原産地名 オーストラリア(牛肩ばら肉)
生産国 日本
原材料 牛肉、食塩、水、香辛料
保存状態と方法 要冷凍-18℃以下
本商品に含まれるアレルギー物質(特定原材料7品目)
小麦 落花生 そば えび かに
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商品説明

コンビーフを作るための伝統的な部位ブリスケット(バラ部分)をスペシャルブレンドスパイスとともに塩漬けし、2週間熟成後、冷凍しました。
保存料・着色料は一切使用していません。

※解凍後「塩抜き」をしてお召し上がりください。
塩抜きの方法は下の「食べ方」に記載しております。

塩抜きをして調理をすれば、自家製コーンビーフの出来上がりです。
又は燻製して黒コショウなどのスパイスをまぶせば、手作りビーフパストラミが出来上がります。
お店で売っているコーンビーフのようにピンク色をしていないのは、
硝酸ナトリウム(肉の色をあざやかに保つための発色剤)を使っていない証拠です。
本物のコーンビーフを是非一度試してみてください。 

※以下ご確認ください。

こちらの商品は製造から完成までに2週間ほど掛かります。
在庫が切れてしまった場合、お届けまでに2週間以上掛かる場合がございます。
常時在庫切れのないよう努めておりますが、ごく稀に在庫切れが発生する場合がございますので、どうかご了承くださいませ。

塩分濃度の高い液体と一緒に包装する為、マイナス18度の状態あっても液体が凍らない可能性がございます。(凝固点降下の理由から)
その場合でも中のお肉は冷凍状態であり、安全性に何ら問題はございませんので、商品到着後は速やかに冷凍庫へ保存してください。 

召し上がり方

1.商品を解凍します。
2.余分な塩分を洗い流します。
3.大きな鍋に水をたっぷりと入れ、お好みの柔らかさになるまで3~4時間弱火で煮込みます。
 ※お水を替えてお好みの塩分に調整してください。(1~2回)
4.10分程冷ました後、お好みの厚さにカーヴィングしてお召し上がりください。

解凍方法

冷凍された商品の解凍時間は商品の種類やサイズ、解凍方法によって異なります。
詳しい解凍方法については≫≫コチラ≪≪をご確認下さい。



(100gあたり)

熱量 たんぱく質 脂質 炭水化物 食塩相当量
154.7kcal 15.6g 8.9g 1.3g 10g
  • 再度挑戦の手作りコーンビーフ
    100%
    性別: 女性
    年代: 60代以上
    今回は珍しく、圧力鍋巧く、動き、胸ワクワク。結果は思ったほどのお味ではなかった。
    分厚い油と牛すじを取り除いたせいか、肉の量がわずか。
    コーンビーフらしい風味が、なかなか難しい。
    何が足りないのかな〜〜。暫くは、疲れるので休戦。
  • 初めてのコーンビーフ挑戦
    100%
    性別: 女性
    年代: 60代以上
    結果オーライでしたが、圧力鍋がうまく機能せず苦戦(*☻-☻*)
  • 美味しい
    100%
    性別: 男性
    年代: 50代
    ニューヨークのKat`sで食べて以来ハマりました。マンハッタンの味に頑張って近づけて下さい。
  • Devoured!
    100%
    性別: Female
    I bought two pieces for my daughter’s birthday dinner. This was always her request when visiting her grandparents in the US. I pressure cooked the meat and then used the boiling liquid to cook the vegetables. It was so good. Not overly salty and very flavorful. I hoped for leftovers but it all disappeared. So happy to find real corned beef in Japan.
  • Great for hash as well
    100%
    The seasoned water worked well for the boiled potatoes and cabbage. Leftovers were used for hash and poached eggs the next morning. Good to have a reliable source here in Japan for great corned beef.
  • Great Quality
    100%
    I cooked by Sous Vide for 24Hr at 175F, it turned out perfect. It was perfect for a weeks worth of Sandwiches.
    If it came in a larger size that would be great
  • Very nice
    80%
    It was the first corned beef I've had since I've been in Japan in six years. As a child we grew up on rolled corned brisket and it was always a family favorite.
    I was excited to get the beef and cook it off but I did do it slightly different to your serving suggestion.
    I rinsed it off as you say then boiled it just in water an hour but instead of doing the same again I added to fresh water about 1/3 cup vinegar, 10 peppercorns, 2 heaped tablespoons brown sugar, 1 large onion cut in half and 1 heaped tablespoon of English mustard powder then continued to cook for another couple hours. (This is my mum's recipe) although it was not as quite as nice as mum's corned beef it did come pretty close so I think I'll be ordering it again soon. Also after you take out the beef boil the carrots in the same water. Served up with boiled butter spuds, cabbage carrots and homemade English mustard sauce. Was definitely a winner at home as were the sangas the next day.
  • Life-Saving Meat
    100%
    Been here in Japan half my life now, and that first half was the Dark Ages -- let's call it, "Pre-Meat Guy" (PMG). There was no corned beef to be found, save an 80G Spam-like tin of corned-beef hash, maybe. Alas, the era of MG game and we were saved, and this corned beef is indeed a miracle. Easy to cook, and absolutely delicious. Just finished another one and am ready for the next.
  • Really was nearly instant.
    100%
    I’m a horrible cook and am so thankful this meat was so easy. The other reviewer was right- hard not to eat the whole thing by myself while cutting it up. Great as part of a “Sunday” meal and also perfection on rice, in a sandwich, or just as a 3am snack (I have a baby so that’s very much a thing). Will order again and definitely spread the words.
  • Corned beef sandwiches
    100%
    TMGs corned beef makes the best sandwiches. Love cooking it up, then keeping it in the fridge and making up a sandwich whenever the need for a feed takes me. Problem is it tastes so good its gone too soon. We definitely LOVE the meat guy in my house.
  • -
    100%
    コンビーフは本来ネック部位が使用されます、購入した部位もそれではないかと思います。
    肉の旨味が濃厚で煮込み料理に使われる最高部位と言えます。それはさて置き、皆様が下処理に苦労されているので下処理とお肉の有効利用の方法を投稿します。
    拘りのない方は、どうぞご自由にどうぞ
    前段は省略します。
    まずは下茹でです。(解凍状態を想定し解説します)
    高温の沸騰したお湯で、グツグツ1時間に煮込むのは止めて下さい、適量の水から過熱し沸騰させずに過熱します
    沸騰させると、旨味がアクになってしまいます。
    加熱時間は、湯音95度(沸騰しない温度)到達から30分
    要は中芯まで火が通る迄です。(30分は凡そです)
    一度肉を取り出します。
    茹で汁は捨てないで下さい、冷水で冷やすと脂肪分が
    表面で固まりますがこれも捨てないで下さい。
    茹で汁は最高の、出汁になり脂肪分は野菜を炒めたりに
    利用すると、いいです、茹で汁はカレーやシチューのブイヨンとして適当に薄めて使用します。
    肉を冷却してから、食べやすいサイズにカットします。

    ここからが問題です、何を作りたいのか、コンビーフなのか、煮込み料理なのか?
    コンビーフ用と煮込み用を二等分して調理するとして
    2リッターの水にカットした肉を入れてグツグツ煮込みます(この段階では沸騰OKです)沸騰した処で小さじ一杯の
    重曹(食品用です)を徐々に加えます、少しずづです、一度に入れると吹きこぼれます。要注意です。
    煮込みに使う分は食感を確かめ、こんなもんかなーと、
    思った段階で取り出して下さい。
    煮込み用は、前段で取り置いた脂肪分で野菜を炒め、
    シチューにするなり、カレーにするなり、付け合わせ野菜
    と一緒に、デェジョンとかポメリーのマスタード、レーホール(ホースラディッシュの事ですが)手に入りにくいので、レホールドフロワード(食料品の専門店には有ります)
    私は付け合わせ野菜にベークドポテトに取り置いた脂肪分
    とバター(グラスフェッド バターと言うのもあります)
    を乗せ、サワーキャベツ、ピクルス等、パセリをお好みであしらい、塩コショウを手元にそのまま、ワインやバーボンをオールドファッショングラスでオンザロックを楽しんでます。
    ワインならブルネッロ ディ モンタルチーノ、が良いでし
    ょう、勿論お好みで(牡牛の赤い血と言う意味のワイン)
    です。ドライベルモットをオンザロックも会います、ドライジンを適量加えてステアーして、フレッシュライムの
    スライスを添えて、洒落にステーキディナーを楽しんで下さい。
    コンビーフはそのまま煮込み、柔らかくなったなーと思ったら、一度取り出し新しいお湯で、塩コショウして煮込みます、後はご自由にどうぞ、長くなって御免なさいね
    とにかく無駄にしない、とことんその時間を楽しみ
    遥かなるアメリカの草原とアメリカンバッファローを思い神の恵みに感謝するのです。
  • -
    100%
    Once you follow the cooking instructions graciously supplied by The Meat Guy and taste this you will go straight to your usual butcher and fire him... Fire him and make a big show of it. Then you'll go onto your computer turn on your camera and scorn yourself for not having The Meat Guy as your butcher to begin with. Then you will make it so, and all will be right when you deal the deal by ordering this product again, and swearing to never stray from this fantastic corned beef and/or your new master. And ye shall never regret it, for there is no finer corned beef in the land, and possibly the world. -Richard Smith

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