ミートガイ 手作り生ソーセージ (ビール風味) 5本
商品番号 | S005 |
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内容量 | 400.00g |
単価 | 1個あたり 316円 |
原料原産地名 | カナダ(豚もも肉) |
生産国 | 日本 |
原材料 | 豚もも肉、豚脂肪、ビール、豚腸、馬鈴薯でん粉、食塩、香辛料 |
保存状態と方法 | 要冷凍-18℃以下 |
卵 | 乳 | 小麦 | 落花生 | そば | えび | かに |
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商品説明
召し上がり方
▼生ソーセージおすすめの食べ方
ミートガイのおすすめの食べ方はなんといってもそのままフライパンもしくはグリルで焼く!ソーセージの本来の味を楽しめます。やわらかかったケーシングがパンパンに張ってきたら食べ頃。一般的なソーセージより太いので焼きあがるまで少し時間がかかってしまいますが、待った分だけ美味しく頂けるはず!フォークで突っついた瞬間の肉汁がたまりません。
▼BBQにソーセージ?
日本人にはあまり馴染みがないかもしれませんが、生ソーセージといえばBBQの定番メニュー。
ミートガイのお客様の中にはBBQには生ソーセージを必ず持って行かれるという方も多くいらっしゃいます。
▼朝食にもおすすめ
イギリスの朝食には欠かせないソーセージ。
1枚のお皿にスクランブルエッグとベーコン、ベイクドビーンズ、マッシュポテトにソーセージを乗せればフル・ブレックファストの出来上がり。英国気分を味わえちゃいます。
【生ソーセージ食べ方・使い方色々】
BBQ、ポトフ、タジン鍋、ソーセージチャンプラー、温野菜と生ソーセージのパスタ、生ソーセージのサワークラウト煮、フェイジョアーダ、ブデチゲ、生ソーセージサラダ、リゾット、グラタン、ピザ、ソーセージスープ、ソーセージパイ、野菜と生ソーセージのトルティーヤ巻き・・・等など
さらに詳しく
【サイズ】
The Meat Guyオリジナルの手作り生ソーセージ(サルシッチャ)。大きさはなんと1本80g。ボリューミーなので一本でもおなかいっぱいになっちゃいます。お肉好きにはたまらない逸品。
【鮮度】
生ソーセージの生、とは、一度も加熱をしていないということ。市販のソーセージのほとんどが加工の時点で一度加熱を行っています。二度加熱することでその分酸化した油が増え、味が落ちてしまうのです。生ソーセージは食べる直前に1度しか加熱しないため、酸化も少なくフレッシュ。中までしっかり火をとおしてからお召し上がりください。
【作り方】
ミンチを混ぜる時に数種類のスパイスを配合し、100%豚腸・天然豚ケーシングを使用しています。安心と味が断然違います!保存料を使っていないため、少し味が強く感じられることもあるかもしれません。
解凍方法
冷凍された商品の解凍時間は商品の種類やサイズ、解凍方法によって異なります。
詳しい解凍方法については≫≫コチラ≪≪をご確認下さい。
(100gあたり)
熱量 | たんぱく質 | 脂質 | 炭水化物 | 食塩相当量 |
386.7kcal | 15.9g | 32.3g | 3.1g | 1.7g |
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何度かリピートしていますズトロ2024/05/03性別: 男性初めて生ソーセージを食べましたが美味しかったです。子供も食べられる味付けでした。
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Classic beer bratwurstsBrad2023/12/15Classic beer bratwursts with minimal processing. Love cooking them up in some beer and finishing them off in the skillet.
They are super juicy and taste great. -
DisappointingGerman in Japan2023/12/04性別: Male年代: 30 - 39I've purchased these before in the past, and they were great, however this time around, these brats were very disappointing. There was no hint of beer at all, as well as no taste of mace or even coriander, which is the typical flavoring of a bratwurst, instead it tasted like the pork was mixed with SPAM meat from a can as its seasoning.
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ビール飲めないけどうりぽ2023/07/11ビールは飲めない私ですが、コレは美味しいです。ほのかに麦の香りがします。ビール好きの主人はもちろんビール苦手でも大丈夫。とても風味良く気に入りました。
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FabulousAruna2020/11/24I've enjoyed Brats in Germany and elsewhere, but these are by far the most delicious I've ever tasted.
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The real dealAndrea2020/06/16I'm very picky about my brats, having been raised on proper fresh brats from a local butcher in Wisconsin (always cooked with onions in Leinenkugel beer!). I'm happy to report these brats more than meet my standard - actually, they are a teensy bit better than the brats I'm used to. My family has requested these on a regular basis, so please, never stop making them!
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-ELJ2020/04/22These were exactly right. I was worried that the craft beer would hide the "brat"-ness, but honestly the beer flavor was very subtle. If you have a craving for a western style cookout, these are a must.
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The best <3Tori2018/01/17I can't tell you, as a native Wisconsinite, how happy I am that I can get these babies mailed straight to my house. Wonderful, authentic flavor and they come in perfect 5-sausage packs, which is just the right amount for one meal for our fam of 3.
We usually give them a boil in beer, then a light fry, add them to sauteed sauerkraut and bake for 20 minutes... If I can't be full-body in Wisconsin, at least my mouth can.
These are also a hit during summer bbqs with all the rellies. Again, boiled, grilled, and bun'd with kraut & fixins'... nothing better.
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-Guest2017/10/18Not your standard Brat! BETTER!! Soaked in craft beer for four hours refrigerated and grilled them up! AMAZING is the word I would use. No pictures, they were eaten before cameras could came out LOL!