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料理の技術の向上が必要外国に住んでいた時に羊のすね肉を煮込んだ料理をおいしいと思ったので買ってみました。香味野菜とコトコト数時間煮たのですが、かつて食べた味には今一つ及ばない... 塩やスパイスの量、圧力鍋とかスロークッカーとかの道具の利用など、そのための技術向上が必要かもしれないと感じました。
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岩塩で野菜と一緒に下茹でし灰汁をとり根菜と一緒に岩塩で圧力鍋で煮込む。シンプルなれど素材の良さが際立つ。美味しい...。もう1パックはカレーに。カレー粉は1から作るもよしちょっと高いカレーを使うもよし...。名のある洋食店より断然美味しい。骨から旨味も溢れ出ます。
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ワイン煮込み!cooked in wine!Great value and quality. The pieces were bigger than expected. Did not take that long to cook and was very tender. It was a first for my Japanese friends and they really liked it. とても美味しかったです。思ったより大きかったんです。出来上がるまでもっと時間がかかると思ってました。お友達初めて食べさせて大喜びでした。(100%鍋煮込み)
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スロークッカーで煮込みました赤ワインや野菜と一緒にスロークッカーで一晩じっくり煮込みました。
翌朝、ほろほろのお肉が最高に美味しかったです。
脂身がなく、とてもヘルシー。投稿日
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カレーに。圧力鍋で煮込んでカレーにしました。肉も柔らかく、カレーがめちゃくちゃ美味しくできた!
なんだかすごく贅沢した気分。投稿日
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Delicious!We are kiwi's living in Japan and we are really missing our meat from back home, so we are super happy to find the meat guy! These lamb shanks were delicious. I popped them in the slow cooker with a few veggies, herbs, red wine and slow cooked for 8hours. Super tasty!
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Craving Greek food? Here's your answerI used these lamb shanks to make Lamb and Artichokes Avgolemeno, Greek-style and the results were delicious. Very satisfying portions of meat that was "fall off the bone" perfect.
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Great stuffThis is so tasty! Simple marinade with olive oil, salt, pepper, garlic, oregano and other herbs. Then crockpot it overnight with beer and that’s it :)
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-This was very good. I seasoned only by sea salt and black pepper. Then kept (forgot lol) ~12h in crockpot with garlic and beer and it it was super tender and tasty.
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Delicious lamb shanksCurley2023/10/21性別: FemaleThese lamb shanks are great. Loads of meat on them. We’ve recently had them Moroccan style with couscous. Sometimes I just roast with garlic and rosemary. So juicy and delicious.
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美味しい!Kayo2023/10/10性別: 女性いつもこちらのラムシャンクを買っています。
冷凍真空なのでかなりコンパクトになっていますが、圧力鍋で調理するとお肉が膨らんでコスパが良いです!味も濃くておいしいのでこれからも購入します。 -
Excellent and very freshPixie Garnaut2023/08/21These were perfect and huge and absolutely delicious, they cooked up so well and were great value for money!
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Great for a Sous VideZulander2023/03/23Ideal for a long slow cook- I sous vide for 48h, then finish on a superhot bbq. Succulent meat just falls off the bone.
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Brilliant cut of meat, right size for Japanese ovens.Tara Fleming2022/05/28I stabbed little holes - 4-5 holes per shank - and stuffed slightly crushed (just enough to break the outer seal) garlic cloves into them. Rubbed them with salt, pepper, some smoked paprika and a bit of olive oil for good measure. Put a sprig of rosemary on top, a knob of butter too, wrapped them tightly in cooking paper, followed by tin foil just to be on the safe side and threw them in the oven. 130c for 3&1/2 hours.
Took them out, collected the juices just for the heck of it and roasted them for a further 20 minutes at 140c to get some texture. They literally fall of the bone. I also used the remaining bones for stock. -
料理の技術の向上が必要tomboy2022/02/02外国に住んでいた時に羊のすね肉を煮込んだ料理をおいしいと思ったので買ってみました。香味野菜とコトコト数時間煮たのですが、かつて食べた味には今一つ及ばない... 塩やスパイスの量、圧力鍋とかスロークッカーとかの道具の利用など、そのための技術向上が必要かもしれないと感じました。
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岩塩で野菜と一緒にmasa2021/05/27下茹でし灰汁をとり根菜と一緒に岩塩で圧力鍋で煮込む。シンプルなれど素材の良さが際立つ。美味しい...。もう1パックはカレーに。カレー粉は1から作るもよしちょっと高いカレーを使うもよし...。名のある洋食店より断然美味しい。骨から旨味も溢れ出ます。
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ワイン煮込み!cooked in wine!Noisy French2020/11/17Great value and quality. The pieces were bigger than expected. Did not take that long to cook and was very tender. It was a first for my Japanese friends and they really liked it. とても美味しかったです。思ったより大きかったんです。出来上がるまでもっと時間がかかると思ってました。お友達初めて食べさせて大喜びでした。(100%鍋煮込み)
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スロークッカーで煮込みました里香2019/09/17赤ワインや野菜と一緒にスロークッカーで一晩じっくり煮込みました。
翌朝、ほろほろのお肉が最高に美味しかったです。
脂身がなく、とてもヘルシー。 -
カレーに。D2019/08/13圧力鍋で煮込んでカレーにしました。肉も柔らかく、カレーがめちゃくちゃ美味しくできた!
なんだかすごく贅沢した気分。