ロティ・オルロフ 1.1kg ベーコンとチーズを挟んだ豚肉のロースト 未加熱ブロック

ロティ・オルロフ 1.1kg ベーコンとチーズを挟んだ豚肉のロースト 未加熱ブロック
商品番号 P104d
内容量 1.1kg
単価 100gあたり 435円
14件のレビュー
4,790円
または

商品情報

原料原産地名 オーストラリア(チーズ), オーストリア(ベーコン), カナダ(豚肉)
生産国 日本
原材料 豚肉、ゴーダチーズ(生乳、食塩)、カイザーベーコン(豚肉、香辛料、食塩、ブドウ糖/安定剤(リン酸食塩)、酸化防止剤(アスコルビン酸Na)、保存料(亜硝酸Na)(原材料の一部に乳成分を含む)
保存状態と方法 要冷凍-18℃以下

本商品に含まれるアレルギー物質(特定原材料7品目)

小麦 落花生 そば えび かに
- - - - - -

「○」のついているものは含まれます。

商品説明

フランスで有名な「ロティ・オルロフ」

豚ロースにスモークベーコンとゴーダチーズを挟み、ミートガイのオリジナルスパイスをまぶしました。

商品一つ一つを名古屋の自社工場にて手作りしています。既に味付し冷凍の状態でお届けしますので、解凍後、オーブンで焼くだけでお召し上がり頂けます。

パーティーに、サンデーローストに如何でしょうか。5~6人前のボリュームがありますので、盛り上がる事間違いなし!

"Bon appetit!"「たくさん召し上がれ♪」


豚ロース1個 (1kg)
既にミートガイのオリジナルスパイスで味付しております。
チーズ(お肉に挟んであります) (100g)
ベーコン(お肉に挟んであります) (50g)
合計重 : 1.1kg
1個=(タテ約19cm、ヨコ約14cm、高さ約8cm)
※個体差がある為、実際にお届けする商品とは大きさが異なる場合がございます。予めご了承ください。

召し上がり方

解凍時間は冷蔵庫で1日半~位かかります。

お肉は必ずローストする前に常温に戻して、180℃に予熱したオーブンで約50分程ローストします。火の通り具合はメーカーによって異なりますので時々チェックして見守ってください。

オーブンから取り出して直ぐにスライスせず、アルミホイルなどを被せて10分お待ち頂けると肉汁の流出を最小限に抑えることができます!10分経ったらスライスして出来上がり♪焼いた時に溶け出したチーズはお肉の上にかけてお召し上がりください!

このローストは少し大きめのオーブンなら入ります。(タテ約19cm、ヨコ約14cm、高さ約8cm)直火をさけて蓋をしてグリルでも焼けます!どの焼き方でも肉温度計でお肉の中の温度が65℃に達したかどうかを確認するのをおすすめします。

解凍方法

冷凍された商品の解凍時間は商品の種類やサイズ、解凍方法によって異なります。
詳しい解凍方法については≫≫コチラ≪≪をご確認下さい。

この商品のレビュー

Be careful if you have kids

Dan the manさん 2022/12/26
Adults lived it but kids didn't eat it because it was too spicy. May I suggest you have a heat level so buyers can know if it's spicy or not. I bought it for Christmas Dinner and it was upsetting that the kids couldn't enjoy it

Great meat, but too much salt

Georgeさん 2022/12/13
The prep and cooking went perfectly and the meat on the inside was fantastic, but there was SO MUCH spice packed in and around the roast that it was way too salty. (The roast I received had a LOT more spice than pictured above.)
We cut off the outer crust and just ate the inside the best we could, but it was a shame for that much meat to go to waste. Maybe if there was the amount of spice as is pictured, it might have been ok, but the multiple tablespoons of spice packed into the cuts of the roast along with the cheese and bacon was just too much.

焼くだけで

えみさんさん 2022/11/14
ボリュームがあり、オーブンで焼くだけでメイン料理ができるので満足です。

メインになるお肉

なおさん 2022/05/18
1kg越えでボリュームがあり味にも大満足です。友人に食べてほしいお肉でした。
また、リピしたいです。

かなり美味しい

ちうさん 2021/12/31
見た目良し
味よし
ボリュームもあり、大満足でした

Delicious

Andrew Flowerさん 2021/08/02
Usually I'd be seasoning my own pork, but it was nice to just be able to throw this in the oven for an hour and a bit (crisped it up at a higher temp at the end).
Was really delicious. Perfect for my keto diet!

The Swedish Chef

Lennart Ahlさん 2021/01/10
Mostly good but have got one that I was too salty

Sybaritic splendor

Mike Lloretさん 2019/01/14
It's almost unjust that something that tastes so good should be so easy to prepare. The seasoning was just right, and the bacon-wrapped cheese sections were great both in taste/quality and in the competent way they had been inserted into the pork loin.
I'll definitely be ordering this again; it's richly delicious and simple to cook. Great value for the price, too!
If you have a convection-type oven you might find that 65 or 70 minutes may be sufficient rather than 90; mine was tender and juicy and cooked perfectly at 65 minutes. Checking with a meat thermometer is recommended.
I put some foil atop the roast for the last 15 minutes or so in the oven to prevent over-toasting the cheese; your mileage will vary on the need for that, I'd imagine.
I also set the roast on a sheet of cooking/baking paper to make retrieving the melted cheese easy: since it doesn't burn onto the roasting pan surface, you can take that toasty runoff cheese and put it back on top of the roast while you're letting it rest before serving, where it should get just firm enough to be deliciously crusty.
Cleaning the roasting pan is a lot easier, too, but that's a secondary consideration.

まず美味しい。しかも簡単調理で見栄えも良い。

らいでんさん 2017/12/20
全体で1kg超えの結構なボリュームです。
冷凍から冷蔵庫、室温1時間の後オーブンの段取り
で焼きましたが、冷蔵庫での解凍は2日ほどかかりました。

焼き方は書かれている通り、180度で90分。
中心温度は80度以上になってました。
アルミホイルで包んで20分。
ほとんど肉汁の流出はありませんでした。

タコ糸は不要とのことでしたが、こんもりした形にしたかったので
軽くタコ糸で縛って整形しました。
見た目はスパイスの色で激辛のように見えますが、
もっぱらパプリカの色のようで、唐辛子系の辛さはほとんど
感じませんでした。黒胡椒はかなり強く効いています。

肉そのものは脂肪分の少ないあっさりした肉なので
ベーコン、チーズの部分が一緒になると絶妙の
美味しさです。 切り分けるときにはベーコン、チーズが
できるだけ均等に行き渡るように注意が必要でした。
どう切ったらいいか、悩みどころです。

豪華で見栄えもいい一品(しかも焼くだけ)なので
ホームパーティーや家庭の御馳走にぴったりだと
思います。(夕食に3人で全部食べてしまいましたが)

Pure Goodness

Richard Donahueさん 2017/12/03
I wasn't quite sure how this one would play out, but I knew it would be great, and it was. My cooking time differed slightly as I use a Japanese microwave oven (had to cook it longer and cover the top with foil for part), but the combination of cheese, bacon, and pork was fantastic. The seasoning is also excellent. I will be ordering this one again after a few workouts. :)

-

ゲスト様さん 2017/10/19
I have ordered many things that I liked but this is the most amazing thing I have tasted in forever! So easy to prepare and sooo delicious! I am back to order a second one

-

ゲスト様さん 2017/10/19
Had this for dinner tonight, it was amazing! Loved the slightly spicy seasoning and the pork was tender and juicy. Did I mention the bacon and cheese? Heaven! The only downside was that I should have ordered two.

-

ゲスト様さん 2017/10/19
This was amazing. I sliced up some potatoes and onions, tossed them in olive oil with sea salt and cracked black pepper, and then put the roast on top in a baking dish. Didn't do anything to the roast and followed the directions (180c, 90 minutes) to the letter and it came out great. The only change I might make next time is to add some sage and rosemary to the potatoes, but this was a wonderful meal.

Too good to be true!

Mazzaさん 2017/08/10
We've had this 2 or 3 times now and it is so SO good ,so easy,and real value for money! So good in fact, that I don't actually know why I'm letting everyone know.My family likes it with mashed potatoes and steamed veg or a green salad.And now I'm hungry;)

この商品はいかがでしたか?

関連商品

  • 国産三元豚 肩ロース ブロック 1kg
    国産三元豚 肩ロース ブロック 1kg
    7,370円

    アメリカのランドレース、英国のバークシャー、デュロック の混合種である三元豚(イベリコ豚と同等)です。

  • 骨付きポークチョップ (骨付き豚ロースのステーキカット) 200g
    骨付きポークチョップ (骨付き豚ロースのステーキカット) 200g
    790円

    やっぱり骨付きの肉は「んまい!」小さな海賊になった気分で、手に持ってかぶりつきましょう♪

  • ポーク ミンチ 500g
    ポーク ミンチ 500g
    990円

    粗引きの豚ミンチ500gパック。手作りソーセージの材料に。甘辛く煮たそぼろにもオススメです。

  • 豚バラ ブロック 800g
    豚バラ ブロック 800g
    1,590円

    赤身多目の豚バラブロック。800gサイズ。

ユーザー

カテゴリから探す

ミートガイのご紹介

お得な情報が届きます!