ポーク 肩ロース ホールブロック 丸ごと 【量り売り(不定貫)】(Weight)
商品番号 | P105 |
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内容量 | 2.50kg |
単価 | 1kgあたり 1,556円 |
原産国 | 下記いずれかの国となります。(お届けの商品パッケージに原産国を記載) デンマーク チリ ブラジル メキシコ |
原材料 | 豚肉 |
保存状態と方法 | 要冷凍-18℃以下 |
卵 | 乳 | 小麦 | 落花生 | そば | えび | かに |
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商品説明
このポークショルダーなしでスペシャルホリデーは過ごせません。ジューシーなローストポークはいかが?手作りチャーシュー/焼豚などにもおすすめの部位です♪
サイズ:長さ27cm前後、幅10cm前後
*こちらの商品は不定貫のため、上記に表示してあります内容量・価格はあくまでも目安となります。御了承頂きました上でご注文をお願い致します。最終価格は実際の重量により確定いたします。
召し上がり方
手作りチャーシュー・焼き豚など
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Just perfect for pulled pork sandwiches !192024/01/17性別: MaleHaving been through literally kilos and kilos of this pork I can say it's perfect !
Cover in All spice and presuure cook for 45 mins (I usually cut the larger pieces into 4-5 smaller ones). Once you unseal it it literally falls apart. Put your own favoirite BBQ sauce in and mix well. Perfect for any occassion and a great seller in my restaurant. -
Perfect pulled-pork every time. No 'sauce' required!!!Mark in Mie2024/01/02性別: Male年代: 50 - 59I'm always impressed how well-prepped this pork shoulder arrives. There's very little trimming needed, and the cut and quality is consistently on point. Season with course ground black pepper and chilli, then low and slow over wood coals for six or seven hours, then wrap and bring it up to final temperature, as needed. Let it rest, then shred away. Perfect pulled-pork every time. No 'sauce' required!!!
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ショルダーベーコンMR2021/12/16塩漬け熟成させてから中温半日スモークしてベーコンを作っています。保存がきくうえ、大変おいしく、脂も少なめで重宝しています。
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FantasticMark2020/04/18I've made this 3 or 4 times now. An absolutely delicious roast slow smoked in a kamado. Combine with Robuchon's mashed potatoes for a trip to heaven.
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デンマークからやってきたうまい肉やまちゃん2019/09/07ローストポーク用のお肉として、ミートガイのこのお肉にたどり着きました。
最初の出会いは楽天市場のミートガイ。訳あり肉5kg詰め合わせにゴロリと入っていたこのお肉でした。いつもの手順で焼き上げましたが、実においしかった。
臭いなど多少の個体差はありますが、失敗はないです。
ちなみに楽天よりもコチラの直営サイトが2割以上格安です。 -
PORK SHOULDER ROAST IN CROCK POTJKN2019/05/13The first thing I ever cooked in my crock pot. Actually it was an experiment for 10 guests, and I was a bit anxious, but it came out great! People asked for seconds and thirds.
Used this recipe: https://food52.com/recipes/78178-slow-cooker-pork-shoulder-with-brown-sugar-balsamic-glaze -
Pork shoulderLennart Ahl Wasa Enterprise2018/10/26We bribed it then stuffed it with apple and garlic. Slow cooked it for 4 hours came it great
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Either will do!Jacqui Sasaki2018/10/10Perfect for slow roasting or in the slow cooker
Great price and volume. -
So deliciousRichard2018/01/27I used this to make Cuban pulled pork, slow roasted it and it was fall apart tender. Fantastic!
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-Guest2017/10/18This was great! I used it for Char Siu, and the meat was juicy and perfect. Delicious!