アメリカ産 ターキーブレスト (七面鳥のムネ肉) 700g

アメリカ産 ターキーブレスト (七面鳥のムネ肉) 700g
在庫あり
SKU
T080
レーティング:
100 % of 100
3,990円 (税込)
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商品説明
七面鳥の胸肉。ターキーの白身の部分だけが食べたい、とおっしゃる方の為に...700g前後のサイズです。
商品番号 T080
内容量 700.00g
単価 100gあたり 570円
原産国 アメリカ合衆国(七面鳥)
原材料 七面鳥ムネ肉
保存状態と方法 要冷凍-18℃以下
本商品に含まれるアレルギー物質(特定原材料7品目)
小麦 落花生 そば えび かに
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ターキーを含むご注文に限り、3か月先までご指定いただけます。
ご注文時に備考欄にご希望の日時をご記載ください。

商品説明

スペシャルディナーと言えば、七面鳥!
サンクスギビング、クリスマスにお正月、バースデー等など、大きなホリデーやパーティー等のイベントには欠かせないターキー!各種取り揃えています。
七面鳥の胸肉。ターキーの白身の部分だけが食べたい、とおっしゃる方の為に...オーブンで胸肉のローストターキーや炭火でバーベキュー、七面鳥のカツレツやから揚げ等など、鶏胸肉同様(ただし、鶏に比べるとかなり大きいですが...)にお使いいただけます。

※流通の段階で商品同士が擦れあい真空が漏れてしまう場合がございます。真空漏れで商品が届いてしまった場合でも封がきちんとされておりましたら、品質には問題がございませんのでご安心くださいませ。

更に詳しく

重量(g) 700g(個体差がございますので前後します)
対象人数 1-3人用(あくまで参考人数です。個人差がございます。)
原産国 USA
流通形態 冷凍のみ(冷蔵発送不可)
加熱 未加熱
通常解凍時間 1日
氷水解凍時間 2時間
塩水処理(マリネ) 未処理
臓物 なし
ポップアップタイマー(75℃をお知らせします) なし(後から追加で購入できます)
焼き時間の目安(スタッフィングを入れた状態) 160℃で約45分-1時間
焼き時間の目安(スタッフィングなしの状態) 160℃で約45分-1時間

サイズ(※個体差がございます) 23.5(W)×10.5(D)×8(H)cm ※あくまで目安です

レシピ

《七面鳥料理レシピ 七面鳥胸肉のカツレツ》
1. 卵1個、塩、胡椒をほぐすように混ぜる。
2. 七面鳥の胸肉の薄切り(又は叩いて薄く延ばしたもの)を(1)に浸す。
3. (2)にパン粉をまぶして押さえる。
4. フライパンを火にかけ、オリーブ油とバターを(焼くには多いくらい、揚げるには少ないくらい)入れる。
5. バターが溶けてチリチリとしてきたら(3)の肉を入れ、片面ずつこんがりとキツネ色になるまで揚げ焼きする。
6. 皿に盛り、レモン汁を絞りかける。

《七面鳥料理レシピ ローストターキーブレスト》
予め160度に温めておいたオーブンに七面鳥胸肉を入れ軽くアルミホイルを掛けます。1kgのターキーブレストは1時間ほどで焼きあがります。
時間はあくまで目安となります。オーブンの種類によって焼き時間は異なりますので、肉温度計などを使って必ずすべてに火が通るようご確認下さい。
お好みで、焼く前にターキーに詰め物をしたり、焼く前や焼きながらお好みのソースをターキーの表面に塗って焼き上げます。

解凍方法

冷凍された商品の解凍時間は商品の種類やサイズ、解凍方法によって異なります。
詳しい解凍方法については≫≫コチラ≪≪をご確認下さい。

  • Turkey Breast
    100%
    性別: Male
    Delicious, succulent turkey breast. Perfect size for a couple or small family, or for those not interested in or not capable of cooking the whole bird (due to oven size, etc.). As always, The Meat Guy delivers a top quality product!
  • A Christmas Get Together
    100%
    性別: Male
    I usually have a "Christmas dinner" with a few of my closest friends. I also cook a whole turkey with dressing, which makes preparation a nightmare. The turkey breasts were the perfect choice. The turkey breasts were rubbed with my favorite spice the night before. My friends raved about the tenderness and juiciness. I had only four guests, and two turkey breasts were gone, including take-home. Next time, I will order three breats, one for myself. Thanks to the Meat Guy.
  • Turkey breast
    100%
    性別: 女性
    年代: 30代
    I ordred this for Thanksgiving, shipping/delivery was fast and on time. The amount was perfect for 4 people (for us). I followed a recipe online but it turned out a bit dry but that's on me. I'd like to try this again for a juicier and softer turkey! (The probably was easily fixed by warming it up in a little bit of broth.)
  • Turkey
    100%
    性別: 女性
    日本でターキー胸肉を買うのは非常に困難です。こちらのターキー胸肉は本当に調理しやすく素晴らしいです。きっとターキーを調理したことがない人でも簡単にできるのではないでしょうか?私は骨は苦手なので。ミートガイサンすばらしい。
  • Canadian Thanksgiving
    100%
    Great for Thanksgiving dinner. Prepared it per The Meat Guy's instructions and we ate the entire turkey in one sitting. Will definitely order again!
  • Great turkey breast
    100%
    性別: Male
    I’ve been eating lots of turkey breast lately to get a bit more protein in my diet and I’ve been buying turkey breasts on Amazon and Nisshin etc but this one I think is the best quality. It’s a bit more expensive than the others I’ve tried, but it defrosted really nicely and it wasn’t stringy like some others I’ve tried . I salted it overnight and put it in a sous vide at 55 degrees for about 4 hours. It comes out pink and tender, really delicious. I use it in salads and sandwiches or on its own for a snack instead of chips.
  • Saved the Christmas dinner
    100%
    We couldn't fit a whole turkey in the oven as our Japanese oven is too small, so we opted for turkey breast which worked great!

    Even though it was frozen it came out great! Texture was nice and tender and the flavor was just like we normally have it with a whole turkey!

    Opted for thawing it in the fridge for two days, heat it in the oven until internal temperature reached 65°C and let it rest in foil at which point it should end up at 68°C. This gave an excellent result!
  • Fantastic fix when you can't get the whole bird
    100%
    With ovens in Japan being on the (much) smaller side and the oven function not really being the main function to begin with, these are fantastic for a small number of people. Cooked it up with the spices recommended and it was great.
  • Great Turkey Breast!
    100%
    These things are great for holidays or even just when you want good turkey sandwhiches. Thaw in the fridge, then put in a ziplock bag with about 2 tablespoons of salt and 2 or 3 cups of water. Leave 12 hours in the fridge to brine. Pull out and cook in the InstantPot for 20-25 minutes on high and it will be heavenly.
  • -
    100%
    These turkey breasts are great! I "roast" them in a crock pot with lemon juice, rosemary, garlic, sage, salt & pepper, and a bit of dijon mustard - YUMMY. Then I cut it up and put in on salads. So, good and so easy!

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