【国産銘柄鶏】錦爽どりの丸ごと1羽 (きんそうどり) 頭・内蔵なし 2kg
商品番号 | C200 |
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内容量 | 2.00kg |
単価 | 100gあたり 205円 |
原産国 | 日本 |
原材料 | 鶏肉 |
保存状態と方法 | 要冷凍-18℃以下 |
卵 | 乳 | 小麦 | 落花生 | そば | えび | かに |
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商品説明
愛知県産、錦爽どり。品質、おいしさと安全性にこだわって飼育された鶏肉です。
低脂肪・低カロリー。そしてやわらかい。ビタミン・ミネラルを多く含み、コレステロールが少なくヘルシーなのも嬉しい。
鶏肉特有の臭いが少なくジューシーで、焼き物・揚げ物・煮物など和・洋・中華と、どんな料理にもよく合う美味しい鶏肉です。
※こちらの商品は真空状態ではありません。ご了承の上ご注文をお願いいたします。
こちらの商品は頭、内蔵処理済みです。
召し上がり方
シンプルにローストチキン
韓国料理のタッカンマリ、参鶏湯など
さらに詳しく
◆錦爽(きんそう)とは??◆
・美しく爽やかな鶏をイメージして【錦爽】と名付けられました。
◆錦爽鶏のコンセプト◆
・指定工場で処理されています。
・訓練された職人の手により丁寧に手バラシ、外はぎで処理されています。
・指定する飼料に、木酢液を添加して育てられています。
・食鳥検査制度に沿い、食鳥検査員による検査を済ませています。
◆錦爽鶏の特徴◆
・安心、安全な愛知県産。トレーサビリティ(農場特定システム)を確立しており、「新鮮・安全・おいしい」を兼ねそろえた鶏肉。
・平飼いにより十分な運動量を与えられているので脂肪分が少ない。
・元は飼料会社であった仕入先が生産しているため、与える飼料にこだわっている。
・出荷約14日前より、抗生物質無添加の休薬飼料で飼育されている。
・仕入れ先独自の木酢液を加えた飼料で育てているので、鶏肉独特の臭みがなく、アクが出にくいのが特徴。そして高タンパクな肉質に。
・解体処理を訓練された職人の手により丁寧に手バラシ、外はぎで行っているため旨味成分を逃がしてしまうトリップも極力少ない。
・仕入れ先が種鶏の飼育、ひよこの孵化から育成、餌の飼料製造から処理加工・商品出荷まで鶏肉一貫生産にこだわり生産。自信を持って販売している商品。
・そのため、低価格でも美味しく安全な鶏肉をお届けすることが可能。
・こちらの錦爽鶏をインターネットで購入できるのはミートガイだけ!非常に貴重でとても美味しい鶏肉です。
◆その他◆
・鶏種:ホワイトコーニッシュ系♂・ホワイトロック系♀
・飼育日数:およそ50日
・飼育方法:平飼い
解凍方法
冷凍された商品の解凍時間は商品の種類やサイズ、解凍方法によって異なります。
詳しい解凍方法については≫≫コチラ≪≪をご確認下さい。
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Beautiful BirdVictoria2024/01/25This is a wonderful roaster; the size is enough to satisfy a hungry family with leftovers for pies or soups the next day. Tender and succulent!
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Winner winner chicken dinnerPaul2023/12/30性別: MaleWe had this for our Christmas dinner this year and were delighted. Succulent and tasty. A 2.2kg bird was more than enough for dinner and seconds.
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DeliciousAR2023/04/01I often order this chicken, and no part of it goes to waste. Roast, leftovers, stock - the flavour of everything made with it is excellent. The meat has good flavour and texture. Really happy to have been able to find a decent free range bird.
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Flavorful, moist, tender meat. Excellent value for money,Barbara2021/09/01I am totally spoiled. I've bought this bird at least 4 times and have never been disappointed. The larger the chicken the better the bone/waste to meat ratio. These birds, at 2 kg (about 4.4 lbs), are the most economical and have the best taste -- they're about ¥170/100 grams -- totally in line with what you'd pay for an inferior product in the local stores. I'm hard-pressed to buy chicken at the local stores anymore. The bird will easily feed 6 people with sides, or you'll have chicken salad or sandwiches the next day. I brine mine in a salted water bath overnight then baked it at 180°C for about an hour. It's tender, juicy, and delicious. I like them so much I'm considering ordering two or more and cutting them up myself. If you're baking the whole bird, try The Meat Guy's stuffing mix --- Mmmmm, yum! But, buy this bird! You will not regret it.
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Best birdNick2020/12/04This is the real deal. Not a hint of chemical taste like regular supermarket chicken. Cooked with 2 lemon halves sprinkled with herbs for a great tang to the meat.
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Terrific!Rod2020/06/08Possibly the best chicken I've had in Japan. Big, healthy, fairly low fat but juicy.
Cooked it for about two hours on low heat with just salt and a bit of garlic powder, with a genmai rice, onion, garlic and herb stuffing. Not dry at all.
Delicious, and enough left over for a couple of lunches! -
Good volumeGretchen2020/06/02It is very nice to have access to whole chickens! Ours was very nice, a bit dry or not as juicy, but that may have been my fault. Family of 3 enjoyed it with leftovers for sandwiches the next day. I will get one again. I might try the other whole chicken offered through this site to compare. But overall, very recommended.
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The best!Tokyo Espresso2020/04/28Not cheap but the best chicken out there!
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日常的に使いたい!ゆうこ2019/01/09きちんと処理され、丈夫な袋で包装されて届きます。塩&砂糖水に漬け込んでオーブンで焼きました。皮の香ばしさと肉汁の旨味に大満足。手間がかからないのに見栄えがよく、そして美味しい。パーティでなくても食べたい。
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-Guest2017/10/16Very juicy ! Great taste! Its great to know its a free range chook fed by locally grown japanese grains.
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-Guest2017/10/16I love roast chicken! My Mom use to roast one once a week when I was kid. I try and do one once a month. The crisp skin is wonderful as is the breast meat and the wings!!! OH SO DELISH! Then we take the carcass and simmer it in pot with onion, carrots, and celery and make SUPER stock that we freeze and use for other recipes. I rarely have to buy grocery store broth/stock! WIN WIN!