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商品説明
※こちらの商品は不定款(1pcの重量が約2kg~約4kg)のため、上記に表示してあります内容量・価格はあくまでも目安となります。御了承頂きました上でご注文をお願い致します。最終価格は実際の重量により確定いたします。約2kg~約4kgと重量に幅がございますのでご了承くださいませ。
オーストラリアから直輸入!
カンガルーのボンレスレッグ。カレー、シチューなどの煮込み料理やじっくり時間をかけて作るローストなどに最適です。
天然カンガルーの野生感あふれる味わいを是非一度お試し下さい。
さらに詳しく
【カンガルー肉】
オーストラリアではカンガルーは「ルー」と呼ばれていて、スーパーなどでも手軽に買えます。そんなルーミートが現在世界からの注目を集めているってこと知っていました?理由は脂肪分が極めて少なく、高タンパク、そして低コレストロール。聞くところによるとオーストラリア国立心臓病学会で食生活改善のための推奨食材に認定されているらしい。
(100gあたり)
エネルギー 410kj
プロテイン 22g
脂肪 1g
炭酸塩 1g
糖分 1g
コレステロール 1g
ソジウム 40mg
ポタシウム 310mg
水分量 175%
解凍方法
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この商品のレビュー
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I had been so taken by the Roo Mince from a previous order that I just had to find out what pure Leg of Roo was like. Turns out, it's pretty darn good. The first task, however, since I was not planning on roasting the whole three and a half kilos in one go, was slicing the big hunk of meat up into steaks for the freezer. This obviously meant thawing it (slowly!) until it was soft enough to slice, then expeditiously repackaging the steaks and re-freezing all but what I was about to consume right then and there. Over the next few weeks, I prepared kangaroo in a variety of ways. Sautéing chunks of Roo steak in butter, then using for Roo curry was the most satisfying. I also found that the unique flavor of the meat lends itself well to an egg-based soup with Korean red pepper and ground sesame seeds. Who'd have thought? Now there is a business idea worth pursuing for some enterprising Aussie: importing kangaroo meat into Korea. Or who knows, maybe that can be the Meat Guy's next scheme!