ラムシャンク (骨付きラムすね肉) 2本入り 600g

ラムシャンク (骨付きラムすね肉) 2本入り 600g
在庫あり
SKU
L024
レーティング:
99 % of 100
2,640円 (税込)
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商品説明
ニュージーランド産の骨付きラムスネ肉。後ろ脚の部分なので1塊が大きめです。お肉がたっぷりついたこのラムシャンク、レストラン様には大人気の商品です。
商品番号 L024
内容量 600.00g
単価 100gあたり 440円
原産国 ニュージーランド
原材料 ラム肉
保存状態と方法 要冷凍-18℃以下
本商品に含まれるアレルギー物質(特定原材料7品目)
小麦 落花生 そば えび かに
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商品説明

ニュージーランド産の骨付きラムすね肉。

お肉がたっぷりついたこのラムシャンク、レストラン様には大人気の商品です。骨から良い出汁もでて、ご家庭でもレストラン並みの味が出せるかも。

1pcに骨付きすね肉が2本入っています。(※個体差がある為、1本1本の大きさが異なります。)

召し上がり方

フレンチやイタリアン、ニュージー・オーストラリアン料理などによく使われ、シチューやカレー・赤ワイン煮込みなどの煮込み料理には最適!

骨からお肉がポロリと落ちるくらいまで煮込むと最高に美味しい!

レシピ

【簡単!ラムシャンクの赤ワイン煮】
お家で作って、レストランで食べるときよりちょっとリラックスしながら、お好きなワインと一緒に楽しみませんか?

材料2人分
ラムシャンク(子羊のすね肉):2本
赤ワイン(できれば辛口):300ml
水:200ml
にんじん:1本
セロリ:1本
ガーリック:2片
ローリエ:3枚
エクストラヴァージンオリーブオイル:大さじ1
☆バター:15g
☆トマトピューレ:大さじ1
☆塩:小さじ1/2

作り方
1.ガーリックはみじん切り、玉ねぎ・にんじん・セロリは1cmくらいに切っておきます。
2.ラムに塩コショウ(分量外)を付けておきます。
3.圧力鍋にヴァージンオイルを入れ、表面がこんがりするくらい焼き、一度お皿に取り出します。
4.続いて、ガーリックと玉ねぎを圧力鍋でよく炒めます。
5.(4)の圧力鍋に、にんじん・セロリを加え、炒めます。
6.(5)にワイン・水を入れます。沸騰したら、取り出しておいたラム・ローリエを加えて、圧力強で30分煮込みましょう。ラム肉が十分柔らかくなったら、☆の材料を入れます。
7.しばらく煮込めば美味しいラムシャンクの完成です

解凍方法

冷凍された商品の解凍時間は商品の種類やサイズ、解凍方法によって異なります。
詳しい解凍方法については≫≫コチラ≪≪をご確認下さい。



  • いい肉です
    100%
    性別: 男性
    年代: 40代
    初めてラムシャンクという部位の肉を購入しました。
    圧力鍋を使ったら特に難しいことなしにちょうど良い柔らかさに仕上がりました。
    骨付きで大きく見栄えするのでメインディッシュとして大皿に盛ってテーブルにドーン!という感じで家族みんなで楽しみました。
    味やにおいは思っていたよりも上品な感じでGoodです。
  • absolutely stunnning shanks!
    100%
    Meaty, generously sized, delicious. Absolutely marvelous! Two in a pack, what a treat!
  • Moroccan lamb shanks
    100%
    性別: Female
    年代: Over 60
    The lamb shanks I bought were perfect; so meaty and delicious.

    I adapted a recipe I found on the internet.

    My dinner guests had one lamb shank each, which I served with couscous.

  • I am SO satisfied!!! It is great!!!
    100%
    性別: Male
    A pair of big lamb shanks!
    Excellent!
  • Pressure Cooker
    100%
    性別: Male
    年代: 50 - 59
    I cooked the two shank in a pressure cooker well seasoned and with water and red wine! I ate one right away after... I had a hard time to stop because it was so so delicious!
  • OMG! Tastes like what I remember from home!
    100%
    I have not had lamb shanks for more than a decade and a half.
    These lamb shanks were totally awesome!
    You must try them to understand what I mean!
  • Delicious lamb shanks
    100%
    性別: Female
    These lamb shanks are great. Loads of meat on them. We’ve recently had them Moroccan style with couscous. Sometimes I just roast with garlic and rosemary. So juicy and delicious.
  • 美味しい!
    100%
    性別: 女性
    いつもこちらのラムシャンクを買っています。
    冷凍真空なのでかなりコンパクトになっていますが、圧力鍋で調理するとお肉が膨らんでコスパが良いです!味も濃くておいしいのでこれからも購入します。
  • Excellent and very fresh
    100%
    These were perfect and huge and absolutely delicious, they cooked up so well and were great value for money!
  • Great for a Sous Vide
    100%
    Ideal for a long slow cook- I sous vide for 48h, then finish on a superhot bbq. Succulent meat just falls off the bone.
  • Brilliant cut of meat, right size for Japanese ovens.
    100%
    I stabbed little holes - 4-5 holes per shank - and stuffed slightly crushed (just enough to break the outer seal) garlic cloves into them. Rubbed them with salt, pepper, some smoked paprika and a bit of olive oil for good measure. Put a sprig of rosemary on top, a knob of butter too, wrapped them tightly in cooking paper, followed by tin foil just to be on the safe side and threw them in the oven. 130c for 3&1/2 hours.
    Took them out, collected the juices just for the heck of it and roasted them for a further 20 minutes at 140c to get some texture. They literally fall of the bone. I also used the remaining bones for stock.
  • 料理の技術の向上が必要
    60%
    外国に住んでいた時に羊のすね肉を煮込んだ料理をおいしいと思ったので買ってみました。香味野菜とコトコト数時間煮たのですが、かつて食べた味には今一つ及ばない... 塩やスパイスの量、圧力鍋とかスロークッカーとかの道具の利用など、そのための技術向上が必要かもしれないと感じました。
  • 岩塩で野菜と一緒に
    100%
    下茹でし灰汁をとり根菜と一緒に岩塩で圧力鍋で煮込む。シンプルなれど素材の良さが際立つ。美味しい...。もう1パックはカレーに。カレー粉は1から作るもよしちょっと高いカレーを使うもよし...。名のある洋食店より断然美味しい。骨から旨味も溢れ出ます。
  • ワイン煮込み!cooked in wine!
    100%
    Great value and quality. The pieces were bigger than expected. Did not take that long to cook and was very tender. It was a first for my Japanese friends and they really liked it. とても美味しかったです。思ったより大きかったんです。出来上がるまでもっと時間がかかると思ってました。お友達初めて食べさせて大喜びでした。(100%鍋煮込み)
  • スロークッカーで煮込みました
    100%
    赤ワインや野菜と一緒にスロークッカーで一晩じっくり煮込みました。
    翌朝、ほろほろのお肉が最高に美味しかったです。
    脂身がなく、とてもヘルシー。
  • カレーに。
    100%
    圧力鍋で煮込んでカレーにしました。肉も柔らかく、カレーがめちゃくちゃ美味しくできた!
    なんだかすごく贅沢した気分。
  • Delicious!
    100%
    We are kiwi's living in Japan and we are really missing our meat from back home, so we are super happy to find the meat guy! These lamb shanks were delicious. I popped them in the slow cooker with a few veggies, herbs, red wine and slow cooked for 8hours. Super tasty!
  • Craving Greek food? Here's your answer
    100%
    I used these lamb shanks to make Lamb and Artichokes Avgolemeno, Greek-style and the results were delicious. Very satisfying portions of meat that was "fall off the bone" perfect.
  • Great stuff
    100%
    This is so tasty! Simple marinade with olive oil, salt, pepper, garlic, oregano and other herbs. Then crockpot it overnight with beer and that’s it :)
  • -
    100%
    This was very good. I seasoned only by sea salt and black pepper. Then kept (forgot lol) ~12h in crockpot with garlic and beer and it it was super tender and tasty.

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