USDA Choice Porterhouse Steak (650~700g)
SKU | USB400 |
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CONTENTS | 650.00g |
UNIT PRICE | ¥1,382 / per 100g |
Country of origin | US |
RAW MATERIALS | Beef |
PACKAGING AND HANDLING | Keep Frozen at -18 degrees C |
Egg | Milk | Wheat | Nut | Buckwheat | Shrimp | Crab |
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Description
This is the real deal! The real thing! US porterhouse steak 650g~700g. Cut really thick for a juicy steak you or your friends will never forget.
The Porterhouse is kind of a composite steak coming from the point where the tenderloin and top loin meet. Basically an over-sized T-Bone steak the porterhouse is thicker cut and has much more of the tenderloin relative to the loin portion. If you remove the bone and cut out the two steaks that basically make up this steak you will get a tenderloin steak and a top loin (or strip steak).
Serving Suggestion
Because both the loin and tenderloin are quite forgiving a Porterhouse can be cooked any way you like. It is perfect when grilled but can also be broiled, sauteed or pan-fried. Use our "Stake Spice" and season lightly. Try not to cook it beyond medium at the most.
Here is our recommendation for how to cook the steak in a frying pan:
1. Let the raw steak breathe. Give it a few minutes of peace and quiet at room temperature.
2. Sprinkle salt and pepper on both sides of the steak.
3. Heat oil (preferably olive or canola, you can also use butter) in the pan.
4. Gently fry one side of the steak at high temperature.
5. Turn the steak over to fry the other side.
6. Flip the steak again and continue frying.
7. Cooking time depends on your cooking device and the doneness you prefer. (We would recommend medium rare!)
8. Cut steak diagonally into thin slices for extra tenderness.
9. Serve as is or with your favorite side dish
Thawing
The thawing time depends on many factors such as size, weight, packaging, and type of meat. Please refer to our thawing chart ≫here≪
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An absolute delight! / 絶対的な美味しさ!Olivier2023/11/29Gender: MaleI was hesitant to spend so much money on buying beef, but I trusted this website, and it never disappointed me. We're talking about the best here: tender, juicy, easy to cook (I like my meat rare, so 2 minutes on each side in a pan with garlic butter + oil + rosemary). It's a delight of taste and therefore of happiness.
牛肉を買うためにそんなにお金を使うのは迷っていましたが、このウェブサイトを信頼してみました。これは最高のものです:柔らかく、ジューシーで、調理も簡単(私は肉を生で好むので、ガーリックバター+オイル+ローズマリー入りのフライパンで両面2分ずつ)。これは味の至福であり、したがって幸福の源です。 -
ステーキ買うならコレたけ2023/09/14現状、USビーフのヒレ単体が手に入らないのでコレ一択です。
ヒレの割合が多く、サーロインも同時に味わえるので、見かけたら買っちゃいます。
焼く前に、筋張った脂身は大胆にカットして、骨と肉の間にぐるっと包丁で切れ目を入れておくと幸せになります。 -
意外にあっさり食べれますりょう2023/08/16初めて買いました。日本の肉屋やスーパーで売られている輸入肉と違ってホンモノの味です。
海外留学の経験がある息子は「これ!この味!」と言ってました。
スーパーで売られている輸入肉はやはり日本人に馴染みのある柔らかさと脂の乗りがありますが、これはしっかりした噛み応えと胃もたれのない味わいです。
決して安くはない商品なので、冷蔵庫のチルドルームでゆっくり解凍して大切に扱いましょう。
きっと満足できます。 -
さすがのポーターハウスさたちん2023/05/11食通の姪っ子にBBQで食べてもらいました。第一声がハワイでしか見たことなーい!日本でポーターハウスが買えるのかと。切り分けて皆で食べましたがフィレが旨すぎです。もちろんサーロインもおいしい。軽く塩コショウだけでも美味しく食べれました。最後、姪っ子は骨にしゃぶり付き骨の周りはやっぱりうまーいと大絶賛でした。皆を見た目で驚かせ美味しさに感動させることができて大満足です。
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これはうまい!2度おいしい!やまちゃん2019/09/18気分はテキサス!(謎テンション)
うますぎて、ひとりで食えてしまいます。
強火で表面を一気に強めの焼き目(両面)をいれたら、
そのまま弱火で10分ほど、しっかり火を通します。蓋をしてはいけません。フニャッとしてしまうので。
骨周辺にしっかり熱を入れるイメージです。
骨沿いの肉の表面に肉汁がフツフツと湧いていたら出来上がりの合図。ミディアムに仕上がっていると思います。
骨周辺と肉の末端では厚みが違うし骨周辺はどうしても熱が入りにくいので鉄板上の肉の位置で調整するといいですよ。
胡椒は仕上げに。ミルでガリガリ。香りが際立ちます。
残った骨や硬かったスジ部分は煮て牛骨スープに。髄もしっかり溶け込んで無駄なく余すことなく完食できるのでオススメです。
2度おいしい当商品でした。