Grass-Fed Beef Cheek Meat (500g)

Grass-Fed Beef Cheek Meat (500g)
In stock
ITEM NUMBER
B120
Rating:
100 % of 100
¥2,790 (txInc)
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Description
We'll avoid the cheeky description this time. (Frozen)
SKU B120
CONTENTS 500.00g
UNIT PRICE ¥558 / per 100g
Country of origin One of the following countries:
(Country of origin will be specified on the product package.)
Australia
New Zealand
RAW MATERIALS Beef
PACKAGING AND HANDLING Keep Frozen at -18 degrees C
Allergens contained in this product (7 specified raw materials)
Egg Milk Wheat Nut Buckwheat Shrimp Crab
- - - - - - -

Description

We'll avoid the cheeky description this time.

SERVING SUGGESTIONS

Beef Cheeks are a rather tough cut of meat. It needs to be cooked long and slow to make it tender. Cheeks absorb the flavors of braising liquid and spices well and when you cut it, it is stringy, almost like pulled pork or brisket.


We recommend cooking these in a slow cooker


1. Coat beef cheek meat with olive oil and rub salt, cumin, and pepper into meat.

2. Prepare your slow cooker with water.

3. Put meat in aluminum foil and arrange onion and garlic around it. 

4. Cook on Low, adding more water if it has evaporated until meat is very tender. This can take up to 8 hours.

Thawing

The thawing time depends on many factors such as size, weight, packaging, and type of meat. Please refer to our thawing chart ≫here≪



Review
5
  • ゼラチンたっぷり
    100%
    インスタントポットでシチューをつくりました。ほろほろしてるのに肉質がちゃんと残っていて、他の肉では味わえない美味しさがあります。残ったシチューを冷蔵庫に入れたら、スープが煮凝りそのもの、ゼラチンの多さに嬉しいサプライズでした。また購入したいです。
  • These are amazing
    100%
    I cut the block into 5-6 evenly sized pieces and braised them in red wine, beef stock, mirepoix and garlic with some bay leaves and sprigs of thyme for 3 hours on stovetop. It turned out unbelievably soft and juicy. Literally melted the moment my fork touched it. I still have one block left in my freezer and I’m stopping myself from buying more and just stocking it in case the supply runs out.
  • 何もつけずに
    100%
    某通販サイトにも出品されていたので何度か購入しました。
    歯ごたえがある肉が好きで余計な物は一切付けずに肉だけを焼いて、フォークとナイフで食べるのが最高に美味しいです。チープな味だけどそれが好き

    家族にはこの食べ方が理解してもらえなくて残念です。
  • Delicious!
    100%
    I ordered 2 cheeks for a red wine braise and they were the perfect size! I shredded the meat a few days later to create beef cheek tacos, and even then they were still very tender and not dry at all. I will definitely order them again! It was my first order from TMG and I was not disappointed.
  • 最高の食感と味
    100%
    何度かリピートして赤ワインで煮込んだり、クロアチア風の煮込み、パシュティツァーダを作ったりするのに愛用しています。

    数時間煮込んでも、バラバラにもならず、過度にトロトロにもならず、もちもちした食感を保ちながら、箸で切れるほどの柔らかさになるのはこの部位だけなのではないかと!

    今後もリピートし続けます!!
  • 繊細でもっちりと柔らかい食感
    100%
    一個で一皿になるぐらいの大きな塊に切り分けて
    赤ワイン煮込みを作ったつもりでしたが、
    赤ワインとトマト、色々野菜、ブイヨンで圧力鍋高圧で30分
    煮たら、どちらかというとビーフシチューになりました。
    要するに美味しかったのですが、高圧時間もう少し短め
    でも良かったかもしれません。

    しっかりした筋肉感はスネ肉に似てますが、もっと繊細で
    ゼラチン質が多いためか、もっちりとした食感です。
    とても柔らかくて、実際にスプーンで切れる柔らかさでした。
    コラーゲンと筋肉のバランスが絶妙で、初めての食材ですが
    くせになりそうです。(産国によっても違うかもしれませんが)

    煮る前に肉を焼く時にも、煮込み過程でもミートガイの
    オリジナル ALMIGHTYスパイス を使いました。
    牛肉煮込み系の料理と、このオリジナルスパイスは
    とても相性が良いように思いました。

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