• Order by 12:00 PM for same day dispatch and next day delivery*!
  • We dispatch and deliver 365 days a year!

Grass Fed Beef Striploin Block (2kg)

Grass Fed Beef Striploin Block (2kg)
SKU B100
Contents 2kg
unit price ¥266 / per 100g
6 Review(s)

Regular Price: ¥5,780

Special Price: ¥5,320

OR

Labeling Information

country of origin Australia
ingredients 牛肉
PACKAGING AND HANDLING Keep Chilled below 4 degrees C

Allergy Reference

Egg Milk Wheat Nut Buckwheat Shrimp Crab
- - - - - - -

Those with '○' are included.

Description

Carve your own steaks or make a great roast. This is a super BIG block that always takes its rightful place as the centerpiece of any party. Meat always tastes better the bigger the block so cook it whole! Our recommendation: coat with our famous steak seasoning then throw it on the grill, first searing over direct heat then cooking off to the side.

Serving Suggestion

All you need is a sprinkle of our steak spice - for the ones who would like it more natural: Our sea salt. Find the items at the bottom of the page under related items.




The product shown in this video is the 'Rib Roast / Cube Roll (1.6kg)'.

In Depth

Our recommended selection for people who are looking for grass-fed beef and grass-fed steaks and grass-fed grass. High red meat to fat ratio, less total fat, more heart-healthy omega-3 fatty acids, more antioxidant vitamins, such as vitamin E

Thawing

The thawing time depends on many factors such as size, weight, packaging, and the type of meat. Please refer to our thawing chart ≫here≪



Review of this item

幸せ❤️

hiro 6/28/2018
塊から好きなだけ厚切りにしてジューシーで食べ応えMAXなステーキを食べる

ガツンと赤身♪

shu nagoya 4/11/2018
臭み無く美味しかったです。80の同居老人も一口サイズにカットし200グラムくらいペロリと食べてくれました。また、リピします。

美味しい

友香 2/7/2018
とても柔らかいです。
筋を外してこちらは煮込みに、赤身をステーキにしましたが、岩塩と黒胡椒とオレガノだけでバッチリ美味しく頂けました。
乳臭さはあまり感じませんでした。
男子が二人いるので、とにかく量が欲しいのですが、これは定期的にリピートします!
オススメ‼

-

Guest 10/17/2017
finally have a chance to leave a review grate tasting meat was looking for long in Japan to get some additiive hormone free beef for reasonable price.Thanks a lot

-

ゲスト 10/17/2017
予想通りだったこと:やっぱり乳臭い。羊肉で例えると「サフォーク」系の匂いが強く、部屋に充満するレベル。(サフォークの方が高価だから、お金持ちでそういうのを食べ慣れている人は気にならないでしょう)これがイメージできて、美味そうと思った人はブロック買い、苦手かなと思った人はカットの小さいのでまずは試すことをお勧めする。

予想と違ったこと:すごく柔らかい。スキルがあれば、エンジングしてちょっと硬くしたくなるくらい。
筋が多く、ステーキで食べる部分はざっくり半分と想定しておけば腹が立たない。というか、自分はむしろ牛すじが好きだし、このページは「最強の食事」を読んで来ている人も少なくないと思うので、牛すじがいい食材というのも理解していることだろう。どうせ両方食べるのだから、ステーキ用はガッツリ筋を落としたほうがいい。ステーキに残っている筋は美味しくないが、筋用に調理した筋はめちゃめちゃ旨いし、それに赤身がついている分には大きなマイナスではない。。そして、きれいに掃除されて高価になるよりも、リーズナブルな価格で提供していただいたものを自分で切り分け、使い分けることでかえって楽しみが増える。(自分は柔らかステーキ用、ちょい筋シチュー用、固いところを牛すじ料理用と3つに分けた。)

個人的結論:これからも定期的に購入していきたい。超厚手のステーキ5枚、牛すじ肉を細切れにして中型ジップロックで4つ取れ、さらにはいい商品だということを考慮するとお買い得だと思う。また、今回は素材を確認するために塩のみのステーキにしてみたが、スパイスなどを上手に使えば匂いも抑えられると思うし、それよりもこの匂いが好きな自分になりたい(笑)

感謝の気持ち:なにより、これをオーストラリアから冷蔵便で送ってくれるというのがすごい。(確かに冷凍していないことがわかる)輸送の管理にどれだけの神経を使っているか、担当者の方のご苦労がしのばれる。グラスフフェッドビーフで検索して1番上に出てきたサイトなので、SEO対策ばっかり頑張っている業者かと心配しながら注文したが、ここはそうではなかった。いい商品をリーズナブルに提供していただき、ありがとうございます。
今回は用途で切り分けたが、次回は紹介してくださっているレシピを参考に、丸ごとローストに挑戦してみたいと思います。

-

Guest 10/17/2017
A block that will make you a god at a BBQ or just at home. I use them to cut steaks, and also to cut off smaller pieces for other dishes.

Rate this product

User

Category Search

About The Meat Guy

Subscribe to our meaty newsletter!